Mogę przywrócić całe forum ostatnia kopia jest z 30/4/2015 więc po przywróceniu będzie miesiąc w plecy ale posty longinusa będą.
Także zastanówcie się.
Także zastanówcie się.
Pamiętam, że Forum PzD przeniosło się na nowy serwer? Tam powinni mieć kopię z ostatnich dni. Czy nie można poprosić ich o przywrócenie ostatniej?OXYGEN THIEF napisał:Mogę przywrócić całe forum ostatnia kopia jest z 30/4/2015 więc po przywróceniu będzie miesiąc w plecy ale posty longinusa będą.
Także zastanówcie się.
Co za gościujorn napisał:Tu przedmówca ma racje ... bez przesady![]()
zresztą, jak sam( Vonz.longinus) stwierdził , cyt: ma 5000 pochwał, tak chciał i ma wszystko i wszystkich w d....pie
Hornet, proszę Cię, sądziłem, że komu jak komu, ale Tobie translacja, jak kowboj podopiecznym, jest zbędna.Hornet napisał:antbil lubię Cię bo nieraz walniesz takim tekstem,że laik nie rozkmini : prawda to czy jajcaantbil007 napisał:.
No to czekam na taką lokomotywę jak Longinus.
Dzięki brachu za wszystko co zrobiłeś, niektórzy nie czują jeszcze zawartości nocnika, jeszcze się nie obudzili..
@Hornet czy jak ci tam jestem tuHornet napisał:Oxiak-jaja sobie robisz ?? Co mnie obchodzą jakieś posty Mirka (czy jak mu tam).
Wytłoczył 5000 postów z promocjami...które są już nieaktualne więc po kiego je przywracać ??
Ogarnijcie się trochę ludzie...no chyba,że tu chodzi o co innego i niektórzy tęsknią za nim bo wygląda jak Zakościelny.