A
Anonymous
tak jak już napisałem
albo będą, albo nie
innych możliwości nie przewidziano
albo będą, albo nie
innych możliwości nie przewidziano
Zeno napisał:jorn, al - a czy można usunąć pojedynczą pochwałę, tak jak posta?
tak, zresztą nie raz z tego korzystalismyZeno napisał:jorn, al - a czy można usunąć pojedynczą pochwałę, tak jak posta?
ktoś mądrzejszy od nas kiedyś powiedział ..Wiem,że nic nie wiem (Sokrates)Hornet napisał:Vonz-jak mogłeś spotkać sensowną wypowiedź w dziale security skoro nie masz o tym elementarnego pojęcia żeby coś zrozumieć to trzeba to znać . .
A co do Stefanka i Darii to Ty Guru Mafii Pochwałowej jesteś ostatnią osobą która powinna deliberować na ten temat...ot tak z czystej przyzwoitości...mój Kolego z Wrocławia
al_arsen napisał:bonaventura skąd znasz Grafa i skąd wiesz czy przydzielał pochwały Hornetowi skoro zarejestrowałeś się w listopadzie zeszłego roku a Graf nie pojawia się od maja 2015 ?? Przecież żeby zobaczyć autora pochwały trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem forum
I tak trzymać !!jorn napisał:Ok nie żreć sie bo temat skasuje i decyzje podejmiemy bez waszego udziału
co tam jakieś usery będą bąkać
TajnyAgent napisał:co tam jakieś usery będą bąkać
A Ty to niby kto - elita? Uśmiać się tylko można po sam pas jak kogoś wirtualne rangi i kolorki rajcują, do białej gorączki doprowadzają. A w realnym życiu nie masz co robić? Porąbało Cię już całkiem? Urosłeś przez te pochwały, w portfelu Ci przybyło? Rodziny, domu, kolegów, dziewczyny nie masz? Kończ Waść, wstydu oszczędź
Hm, ja myślę, że i tak ostateczną decyzję podejmą bez naszego udziału. spox Niemniej to i tak miła odmiana, że chcą poznać opinie użytkowników.bonaventura napisał:I tak trzymać !!jorn napisał:Ok nie żreć sie bo temat skasuje i decyzje podejmiemy bez waszego udziału
co tam jakieś usery będą bąkać