[Posiadam] Internet Download Manager

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30566
Miasto
Trololololo
czyli jakiego

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30566
Miasto
Trololololo
łeeeeeee to żaden dowód na legalność, ktoś się tu kiedyś skarżył że lewiznę dostał stamtąd.Sprawdzałeś ten klucz w ogóle przed wymianą ??

Vaclav

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Jedynie w google sprawdzalem i nie pojawił się tam

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30566
Miasto
Trololololo
Ja proponował bym napisać do supportu i tam zapytać

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Wypełniasz i piszesz w czym rzecz, jeszcze dziś zapewne odpiszą i wtedy będziesz miał dowód że klucz jest legalny, bo to że nie ma go w google nie znaczy że jest dobry.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Pozwolę sobie zwrócić tylko uwagę, że to nie rozwiązuje problemu do końca... bo dostaniesz potwierdzenie (lub nie), że masz legalny klucz... ale kolega który założył ten wątek nie chce dać przynajmniej próbki swojego ;) Czy on się pofatyguje o sprawdzenie IDM? Tego nie wiesz.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Dupa ja napisałem tydzień temu do supportu malwarebytes 2 meile z zapytaniem o licke MBAM i do tej pory 0 odpowiedzi. Totalna zlewka klienta.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30566
Miasto
Trololololo
bo trzeba jemu to wytłumaczyć po co ten kawałek klucza, zresztą ma pewnie maila potwierdzającego od admina tej stronki co wygrał kluczyk.

Hrabia a jak pisałem do nich kilka razy już i za każdym razem migiem odpisują, oczywiście wypełniłem wszystkie pola które tam są.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
OXY ja również wypełniłem wszystkie pola, napisałem w różnych odstępach czasu i o innej godzinie licząc na to, że ktoś inny odczyta wiadomość i zainteresuje się sprawą. Do dzisiaj zero kontaktu.

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Ja też kiedyś do nich pisałem i ni chuja nie odpisali :/

Vaclav

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Hello and welcome to the Malwarebytes product support. Thank you for choosing Malwarebytes Anti-Malware as your anti-malware security solution, my name is Bob Guryan and I'll be assisting you today.

From where did you obtain this license? If you purchased a license from one of our authorized resellers, then there will be no doubt as to it's legitimacy.
This license structure has not been in use in quite some time, and is often created by key generators.

Dostałem oto taką odpowiedz od Mbam.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30566
Miasto
Trololololo
No jak widać support działa dobrze :yes master

Ja bym zrobił tak:
1.Napisał do tego co dał tobie lickę i zapytał skąd on ją dostał.
2.Odpisał do supportu MBAM i napisał że od "znajomego" z forum SG i chciałbyś sprawdzić czy jest legalna bo np: nie używasz nielegalnego oprogramowania.Malwarebytes ma bazę kluczy więc powinni wiedzieć.Kiedyś ich o to samo pytałem jak klucz na Raymond.cc wygrałem/dostałem.

Do góry