To się okaże dopiero po zakończeniu promocji. Na wszelki wypadek możesz teraz zainstalować i zachować plik z licencją.altego napisał:Elvis_JXL napisał:9. EaseUS Partition Master Professional 10[/b] (aktywować w ciągu 3 dni)
Orientuje się ktoś jak to wygląda po ewentualnej reinstalacji? Chodzi tylko o aktywacje klucza w ciągu tych 3 dni i wtedy on działa także po reinstalacji, czy po prostu aktywacja w ciągu 3 dni i działa jedynie do czasu reinstalacji?
Do jakiego programu? Jeśli pytasz o EaseUS Partition Master to ja dostałem w kilka sekund ale był w spamie jak wszystkie mejle od tej firmy.Andy napisał:Dostał ktoś już kluczyk z tej promocji? Bo według tego co było napisane to klucze mieli rozsyłać dopiero po zakończeniu promocji.
alberto napisał:Giveaway na Adguard Web Filter 5 na 9 miesięcy się skończył. Orientuje się ktoś czy jak aktywuęj tego 9-miesięcznego triala pobranego wczoraj będę mieć na 9 miesięcy? Mam zainstalowaną wersję z promocji na 6 miesięcy i boję się, że ją stracę. Ale 9 jest lepsze niż 6.![]()
DziękiOXYGEN THIEF napisał:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!