Private Internet Access VPN - Konkurs

Status
Zamknięty.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dzięki życzliwości Pana Jonathan Roudier z Private internet access VPN za co bardzo dziekuje
Mam do rozdania 10 Rocznych licencji na te wspaniałe VPN
:klawik.

Zapraszam także na oficjalną stronę programu, aby dowiedzieć się więcej o zaletach tego najlepszego VPN
https://www.privateinternetaccess.com

Dlaczego Private internet access VPN?

Prywatny dostęp do Internetu zapewnia stanu techniki, wielowarstwowej ochrony z zaawansowanej ochrony prywatności za pomocą tunelowania VPN. . Nasze usługi zostały zaprojektowane od podstaw, aby móc obsługiwać za pomocą wbudowanej technologii pre-istniejących w twoim komputerze lub smartfonie. .. działają na poziomie interfejsu TCP / IP, co oznacza, wszystkie aplikacje będą zabezpieczone, nie tylko przeglądarkę internetową.

Ukryj swoje IP do blokowania niechcianych ekspozycji i danych przecieki
Nasze maski płaszcz IP prawdziwego adresu IP z jednym z naszych anonimowych adresów IP, skutecznie utrzymując stron oraz serwisów internetowych śledzenie nawyków Przeglądarki WWW, monitoring, czego szukać i odkrywać swoje położenie geograficzne. Po nawiązaniu bezpiecznego połączenia do naszej warstwy zabezpieczeń, zostanie wydany nowy adres IP, który będzie oparty USA zastąpić inną lokalizację.

Broń się przed monitorowaniem danych i podsłuchem
Kilka, łatwy w użyciu i łatwo dostępne pakiety oprogramowania, które pozwalają na 1 spamerzy i przestępcy przechwycić dane istnieją, z więcej pojawiających się codziennie. Coraz prostsze porwać i kradzieży danych i informacji z połączeń niezabezpieczonych. Jeśli masz dostęp do Internetu za pośrednictwem publicznych hotspotów WiFi, wspólne routery internetowe, a nawet za pośrednictwem swojego własnego operatora, dane, pliki i prywatności mogą być zagrożone. Nasz serwis wykorzystuje wysokiej klasy szyfrowanie oparte na kryptograficznego algorytmu Blowfish CBC. To jest używany w połączeniu z protokołem OpenVPN i jest w stanie zabezpieczyć transmisję danych. To stan najnowocześniejsze technologie oparte są na wysokim szczeblu wzorach kryptograficzne, które są używane przez organizacje działające na najwyższym ryzykiem. Bądź pewny, z prywatnym dostępem do internetu są bezpieczne i bezpieczne, nawet w najbardziej niepewnych i niebezpiecznych hotspotów i sieci. Oferujemy również / L2TP, PPTP oraz IPSec technologii SOCKS5.
e6082921c7e4ff65.png

Blokowanie niechcianych połączeń
Integracja zaawansowanych zapory i filtrowania możliwościom Netfilter Project, nigdy nie będziesz otrzymywać niechciane połączenia do komputera lub smartfona. To oprogramowanie filtrujące klasy serwerowej zapewnia optymalną wydajność i utrzymuje wszystkie włamań sieciowych na zewnątrz. Z naszej zapory sieciowej i klasy serwer, tylko otwory na zewnątrz internet będzie tylko tych, które stworzył. Zachowaj drzwi zamknięte dla obcych.

Przeglądaj anonimowo
Jeśli tożsamość powoduje ryzyko, anonimowego przeglądania i wysyłania anonimowo na forach mają kluczowe znaczenie. Unikaj staje narażone. Dodatkowo, anonimowe przeglądanie zapobiega eksploracji danych, która przechowuje dane i tożsamość w tajemnicy. Prywatność jest bardzo ważne w czasach, gdy strony są w stanie malować wyraźne zdjęcia, kim jesteś i dowiedzieć się, które strony bardzo łatwo można odwiedzić z publicznie dostępnych informacji.

Nieograniczona USA, Wielka Brytania, NL, Kalifornia, Rumunia, Niemcy, Francja, Szwecja i dostęp do Internetu na bazie szwajcarskiej
Nasze usługi VPN zapewniają nieograniczony i nieocenzurowanej dostęp do pełnego Internetu. Jeśli są zablokowane przez ścisłe cenzury przez ISP lub firewall, usługa ta będzie ominięcie cenzury i zapory, skutecznie zapewniając nieograniczony dostęp za pośrednictwem adresu IP Stany Zjednoczone oparciu. Ponadto nasze szwajcarskie bramy zapewniają najsilniejsze poziomy prywatności dostępnej. Ponadto każdy zablokowane oprogramowania przez ISP w tym Voice over IP, P2P i innych różnych aplikacji zostanie odblokowana i nieograniczony w naszych systemach. Zapewniamy również pełną i całkowitą dostęp do ulubionych stron internetowych i wideo strumieni, w tym iPlayer BBC, Demand5, Youtube i Facebook.

Warstwy bezpieczeństwa
Maskowanie IP
Szyfrowanie
Zapora
Ochrona tożsamości
Uncensored Dostęp

Technologie
PPTP
OpenVPN
IPSEC / L2TP
SOCKS5 (proxy)
Zgodność z systemami operacyjnymi

Windows 8
Windows 7
Windows Vista
Windows XP/2k3
Windows NT/2k
Mac OS X 10.9
Mac OS X 10.8
Mac OS X 10.7
Mac OS X 10.6
Mac OS X 10.5
Mac OS X 10.4
UNIX/Linux
Pad PPTP
Pad IPSEC/L2TP
Phone/iTouch PPTP
Phone/iTouch IPSEC/L2TP
Android PPTP (2.3.4)
Android IPSEC/L2TP
Android OpenVPN (root)
DD-WRT PPTP
DD-WRT OpenVPN
Tomato OpenVPN
PfSense OpenVPN

Gateways

Gigabit
US - East
US - Midwest
US - West
US - Texas
US - California
US - Florida
Canada
Canada (Toronto)
UK (London)
UK (Southampton)
Switzerland
Netherlands
Sweden
France
Germany
Romania
Hong Kong
Israel
Australia
Japan

Tekst tłumaczony przez wtyczkę firefox dlatego są błędy w tekście najlepiej samemu wejść na stronę i poczytać o Private internet access VPN https://www.privateinternetaccess.com/pages/how-it-works

Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach
dlaczego chcesz wygrać Private internet access VPN
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 29.01.2015
5.Zastrzegam sobie możliwość zakończenia konkursu przed wyżej wskazanym terminem

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam i dziękuję koledze za fajny konkurs :dziękuję

Muszę przyznać że używałem wielu VPNów ( tego nie ) zapowiada się dość ciekawie obsługuje bez problemów media strumieniowe typu Facebook, Youtube, P2P ma serwery w 13 krajach i jest dość atrakcyjny cenowo .
Lubię tego typu programy i używając ich mogę korzystać z Hulu , Netfixa itp oraz czuć się bardziej bezpieczny w sieci :klawik.

Biorę udział w konkursie :)

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4587
Miasto
Gdynia Orłowo
Dzięki wielkie za konkurs i to dodatkowo za program z grupy VPN dających możliwość ochrony prywatności.
Ponieważ kończy mi się licencja na konkurencyjny program, wygranie nowej pozwoliłoby mi na korzystanie z VPN przez kolejny rok.
Nie znam tego programu, tym bardziej mnie pociąga.
Zgłaszam swój akces. :)

zmij

Wygadany
Reakcje/Polubienia
10
Fajny i ciekawy konkurs.
Zgłaszam swój udział ponieważ korzystając z różnych tego typu programów VPN, jeszcze w/w programu nigdy nie używałem.
Jeśli się poszczęści to chętnie wypróbuję Private Internet Access VPN.
Bezpieczeństwo i anonimowość w pewnych kwestiach to podstawa !!

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Private Internet Access VPN przydałby mi się do przeglądania stron niedostępnych w Polsce. Przydałby się do uzyskiwania licencji z promocji niedostępnych dla nas, poza tym wolę być anonimowy w sieci. Obecnie używam OkayFreedom, ale czasami wyskakuje błąd i nie chce się połączyć. :( Dzięki za konkurs.

E

elefante

Private internet access VPN dlaczego chcę wygrać ?.Już odpowiadam prywatnośc w sieci jest dla mnie piorytetem ukrywanie IP, ochrona prywatności surfowania w internecie wycieki danych pełne bezpieczenstwo.Dzięki za super konkurs.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
chciałbym wygrać ten program vpn, ponieważ przegrałem konkurs na securitykiss , a zależy mi na ochronie swojej prywatności oraz na możliwie szerokiej możliwości wyboru krajów i adresów. Ten VPN wydaję się być ciekawy ze względu na egzotyczne regiony dlatego chciałbym wygrać tego VPN-a.

Zgłąszam się do konkursu.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
marciano222 napisał:
O tym konkursie przeczytałem na twitter
a chciałbym wygrać te VPN
ponieważ chce byc anonimowy w sieci a nie zeby ktos mnie kontrolował
a niestety internet jest coraz bardziej...
pozdrawiam
Proszę czytać zawsze regulaminy konkursów ale ok raz zrobię wyjątek :klawik. bo mało osób jest w konkursie dlatego :klawik. tylko 10 osób chce wygrać tak dobre Private Internet Access więc akceptuje cie

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46656
Miasto
Gdzieś w Polsce
Też z chęcią wezmę udział w tym konkursie. Anonimowość jest bezcenna.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
No cóż, nie udało się w innym konkursie na VPN, to chętnie powalczę w tym.
Chyba nikt ze startujących, nie miał do tej pory styczności z Private Internet Access VPN. Tym bardziej podziękowania dla angellomichel za załatwienie tej aplikacji (usługi) :ok . VPN przydaje się w tzw. lekkich zastosowaniach anonimowości-byle tylko nie zwalniał zanadto transferów.
Dla zaciekawionych dodatkowy artykuł o konkursowym VPN-nie:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
angellomichel387 napisał:
Konkurs zamierzam zakończyć przed czasem bo mało chętnych jest na te wspaniałe VPN więc kto jest jeszcze chetny to prosze sie dodac
Jeszcze się wstrzymaj z zakończeniem. Dopiero 3 dni minęło od rozpoczęcia konkursu a niektórzy często zgłaszają się w ostatniej chwili :piwko

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dzięki za konkurs!
Nigdy nie miałam do czynienia z tym serwisem. Chciałabym wygrać, bo jak wiadomo, teraz prywatność jest szczególnie narażona. A program chcę komuś podarować. :jezyk

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
angellomichel387 napisał:
Konkurs zamierzam zakończyć przed czasem bo mało chętnych jest na te wspaniałe VPN więc kto jest jeszcze chetny to prosze sie dodac
No nie tak być nie może. :Stop Po pierwsze dziękuję "angellomichel387" i Panu Jonathanowi Roudier z Private internet access VPN za zorganizowanie konkursu :dziękuję. Zgłaszam zatem swój akcess do niego, gdyż program z opisu wydaje mi się fajny, chociaż dotychczas o nim nie słyszałem. Podoba mi się, że wykorzystuje również technologię SOCKS5 (proxy), czego nie ma zdaje się np. SecurityKISS EMERALD. A VPN jest mi potrzebny, gdyż zdałem sobie sprawę, że moja anonimowość w inetrnecie jest sprawą czysto fikcyjną i od jakiegoś czasu zaczęło mi to bardzo przeszkadzać (np dostosowane do moich wyszukiwań reklamy w przeglądarkach, itd.). Niemniej, jeśli wygram to zamierzam program sprezentować innemu uczestnikowi forum będącemu w potrzebie, ponieważ poszczęściło mi się w innym konkursie na VPN.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
W odpowiedzi na coraz szerzej zakrojoną akcję chcę się ustrzec przed monitorowaniem moich ruchów w internecie.
Dziękuję za konkurs! :england

Status
Zamknięty.
Do góry