Prośby i Propozycje dotyczące tłumaczeń

drucik62

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam. Czy jest szansa na przetłumaczenie Coolmuster PDF Creator Pro v 2.7.3

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
322
Miasto
Nagykutas
Właśnie, nie jest dostępna i dlatego pobrałem z instalki.pl.
To, że niedługo będzie polska wersja nie jest wcale takie pewne...program jest dostępny już od kilku lat i widać, że mają wywalone na polski rynek. :jaranko

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
33783
Miasto
Trololololo
Właśnie, nie jest dostępna i dlatego pobrałem z instalki.pl.
To, że niedługo będzie polska wersja nie jest wcale takie pewne...program jest dostępny już od kilku lat i widać, że mają wywalone na polski rynek. :jaranko
Kilka razy sprawdzałem sobie ten program i pobierałem bez żadnych problemów, to samo z instalacją. Teraz też sprawdziłem i pobiera się normalnie.

Aljot

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1980
Miasto
Warszawa
Program się pobiera ze sklepu Microsoft ale w trakcje instalacji wyskakuje mi "Ta aplikacja nie jest dostępna w Twoim regionie" Próbowałem zmienić region, lecz to nic nie daje. Ustawienia Windowsa mnie pamięta dlatego instalator odmawia instalacji.

Ostatnia edycja:

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
322
Miasto
Nagykutas
Program się pobiera ze sklepu Microsoft ale w trakcje instalacji wyskakuje mi "Ta aplikacja nie jest dostępna w Twoim regionie" Próbowałem zmienić region, lecz to nic nie daje. Ustawienia Windowsa mnie pamięta dlatego instalator odmawia instalacji.

To pobierz plik z instalki.pl

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65042
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

dariuszku

Świeżak
Reakcje/Polubienia
23
Program Microsoft PC Manager ma j. polski oryginalny. Nie jest tylko wybieralny w programie, albo ja w tej wersji którą pobrałem nie mogę wybrać innego języka oprócz Angielski US i wszystkich chińskich + japoński. Tłumaczenie jest ORYGINALNE i można je poprawiać. Zrobiłem filmik w którym program uruchomiłem z językiem polskim. Moja wersja to 3.9.7.0 (taką znalazłem którą zainstalowałem) ale jak jedna jest przetłumaczona i jest dostęp do tych zasobów to co za problem!

Tu dodaje link do filmu z programem po POLSKU.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry