Pięknie to załatwiłeś !Trzeba wejść na polski support, bo tam jest ten model:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Windows 10 nie ma więc trzeba pobierać pod windows 7 lub 8
Pięknie to załatwiłeś !Trzeba wejść na polski support, bo tam jest ten model:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Windows 10 nie ma więc trzeba pobierać pod windows 7 lub 8
W Biosie po zmianach musisz wybrać SAVE czyli po naszemu Zapisz.@Grandalf @bez@ nazwy
Słuchajcie, stało się coś niesamowitego! Nie wiem jak to możliwe, ale udało mi się zdjąć supervisor password - jestem pewna, że wcześniej mnóstwo razy próbowałam z tym hasłem, bo jest to jedno z moich podstawowych haseł. Czy to możliwe, że coś się zbugowało i ta zabawa ze sterownikami naprawiła coś na poziomie BIOSu? Wydaje mi się to dziwne, ale nie widzę innego wytłumaczenia. Teoretycznie mogę więc zmienić illumination led w BIOSie - w praktyce jak zmieniam na "off", zapisuję zmiany i włączam komputer, to podświetlenie cały czas jest. Gdy ponownie wchodzę w BIOS, znowu jest przełączone na "on". Czy ja nie umiem zapisać zmian w BIOSie? No bez jaj...
Czemu upierasz się przy folderze TBS. Twój lapek jest bodajże z 2012 roku i może takiego folderu ma nie być. Wszystkie sterowniki dla tego modelu są na stronie którą podałemPróbowałam z różnymi sterownikami i nie udało mi się znaleźć takiego, który tworzyłby folder TBS. Nie wiecie, który sterownik jest mi potrzebny?
W Biosie po zmianach musisz wybrać SAVE czyli po naszemu Zapisz.
Wypróbuj Toshiba HW Setup Utility (link podałem wyżej). Tam niby jest opcja dla podświetleniaPrzechodzę wtedy znowu do BIOSu i pokazuje, że illumination led jest w pozycji "off".
Na podanym przez ciebie zrzucie jest zakładka dotycząca wyświetlacza, więc nie do końca wiadomo o czym piszesz. Jaki pasek świeciU mnie wygląda to tak:
EDIT: Okazało się, że "przycisk funkcyjny" to ten pasek u góry, który się świeci. Z tym że mogę go jedynie wyłączyć - wtedy przestaje świecić, ale też nie funkcjonuje.
Na podanym przez ciebie zrzucie jest zakładka dotycząca wyświetlacza, więc nie do końca wiadomo o czym piszesz. Jaki pasek świeci
A dodatkowo podałem jeszcze dwa programy: Toshiba System Settings Utility i Toshiba System Driver które również możesz wypróbować
PoczekamyJuż sprawdzam te dwa programy, moment.