- Reakcje/Polubienia
- 71
Problem zauważyłem gdy próba skanowania systemy Hitmanem pro zakończyła się restartem kompka ( XP ) , restart następował każdorazowo po rozpoczęciu skanowania. Metodą prób i błędów dostrzegłem zależność że to uruchomienie SD powodowało restart systemu podczas rozpoczęcia skanowania Hitmanem Nie tyle samo uruchomienie powodowało opisany restart tylko uruchomienie SD podczas którego sporadycznie i losowo pojawiał się monit o błędzie SD po którym to program automatycznie się zamykał
Reasumując
SD zainstalowany HP działa i brak restartów
SD zainstalowany i działający poprawnie HP działa i brak restartów
SD zainstalowany lecz wystarczy jeden monit o błędzie podczas rozruch i HP podczas rozpoczęcia skanu resetuje system
Przeinstalowanie SD nic nie daje ...przy wersji 1.3 i 1.1 jest to samo
Dodam ze SD i HP używam od bardzo dawna i nigdy nie miałem takich problemów. Najdziwniejsze jest to że SD ni stąd, ni zowąd zaczyna sypać błędami co destabilizuje cały system
Jakieś sugestie ??
Reasumując
SD zainstalowany HP działa i brak restartów
SD zainstalowany i działający poprawnie HP działa i brak restartów
SD zainstalowany lecz wystarczy jeden monit o błędzie podczas rozruch i HP podczas rozpoczęcia skanu resetuje system
Przeinstalowanie SD nic nie daje ...przy wersji 1.3 i 1.1 jest to samo
Dodam ze SD i HP używam od bardzo dawna i nigdy nie miałem takich problemów. Najdziwniejsze jest to że SD ni stąd, ni zowąd zaczyna sypać błędami co destabilizuje cały system
Jakieś sugestie ??