Process Lasso Pro - Opis programu + Konkurs - GIVEAWAY

Status
Zamknięty.
V

vhick

Like to win Process Lasso because no doubt the best cpu process management. It offered many option compare to others.Although for the first time user, you found Process Lasso have complicated GUI, you don't need to configure anything after install. It just do the job perfectly. Of course, you can configure Process Lasso depends on your need with helpful caution so you can apply the function safely.

Thanks for the giveaway!

dremes

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Mam wersję free. Dzięki niej zapomniałem o "menedżerze zadań"... "Pro" kusi, wabi i nęci... eh - przydałoby się... Może się uda, dzięki Wam, to "Pro" za free;)

freester

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Ten program jest bardzo dobry. Nadaje priorytety różnym procesom przez co zwiększa wydajność komputera. Przydałaby się pełna wersja.
Pozdrawiam

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
bez@ nazwy napisał:
Warto go mieć zwłaszcza na słabszym sprzęcie. Pamiętam że laptop śmigał jak Kubica.

destry5 napisał:
Mam troche starszy komputer który często się zacinał, dzięki Process Lasso znacznie przyspieszył i się nie zawiesza.

Po takich rekomendacjach to grzechem byłoby nie wziąć udziału :) Mam nadzieję, że szczęście dopisze.

Promo2day

Świeżak
Reakcje/Polubienia
13
Miasto
United States
Please include me in this giveaway as I have herd it is a great program to have and would like to try it. Thank You

kodziro123

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Bardzo pożyteczny soft. Jakiś czas temu był dostępny na GOTD, ale radość się skończyła w momencie gdy musiałem przeinstalować windę...
Chciałbym powtórnie móc się cieszyć "prawdziwą" licencją. Jak macie jakąś na zbyciu... ja się zapisuję.

kerimex

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program jest nie zastąpiony dla użytkowników systemu Windows. :dziwak

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Chciałbym również dołączyć się do konkursu ,ponieważ uważam że jest to bardzo dobry program.
Używam obecnie darmowej wersji i denerwują mnie częste komunikaty przy uruchamianiu o aktualizacji do wersji pro,więc bardzo chciałbym ten program wygrać.

jarekwoj

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Jest to dobry program. Wygląda na to, że może przyspieszyć mój komputer. Chciałbym go wypróbować i mieć pełną wersję. Pozdrawiam.

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Z opisu wynika, że Process Lasso to świetny program do zarządzania uruchomionymi procesami, dlatego chciałbym wygrać w tym konkursie.

Julian

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Process Lasso – extra program usprawniający kontrolę nad systemem. Dzięki niemu nasz zamulony komputer dostanie kopa. Program jest lekki, dodatkowa zaleta.
To sprawia, że chciałbym wziąć udział w KONKURSIE.
POZDRAWIAM

NiceTake

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Thank you Naits for the Process lasso pro edition giveaway.
I would like to win one so that could monitor and adjust the priorities of running programs and limit the number of instances of a programs in the system.

Regards

Silvester

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
I used Process Lasso years back & it's freeware.
Hope to Win 1 license of the Pro version to try again.
Thanks.

Status
Zamknięty.
Do góry