Process Lasso Pro - Opis programu + Konkurs - GIVEAWAY

Status
Zamknięty.

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Process Lasso Pro jest dobrym i uczącym się programem. Jest to przydatna aplikacja , ponieważ jak wczesniej wspomniałem uczy się, jak przyspieszyć pracę przede wszytskim procesora, a dodatkowo również i systemu. Dzięki niemu można zoptymalizować swój system. Mi na pewno by się przydał, bo wiem jak wykorzystać jego potencjał. Pozdrawiam Admina!!!

EDIT - Admin
Po co piszesz 2 komentarze ? Napisałeś jeden i wystarczy :!:Wprowadza to tylko zamieszanie. Poprzedni komentarz zostanie usunięty :p .

Post przez nevosz » 08 Mar 2011 13:29
Process Lasso to bardzo przydatne narzędzie, które znacznie ułatwia ustalanie priorytetów dla poszczególnych procesorów obciążających nasz system. Process Lasso potrafi również całkowicie wyłączać zabronione procesy, głównie chodzi tutaj o wszelkiego rodzaju szkodniki, których często nie da się wyłączyć za pomocą menadżera zadań. Niewątpliwą zaletą tej aplikacji jest również fakt, że sama nie zużywa wiele zasobów i nie wpływa tym samym na szybkość komputera. Korzystam własnie z wersji trial i jest wysmienita!!! Piszę się na konkurs i pozdrawiam wszystkich w nim uczestniczących!

zir

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
To doskonały program zarzadzajacy procesami,ich uruchamianiem i priorytetami,co poprawia szybkość i stabilność systemu dlatego chciałbym wygrać licencje.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Hi Naits,
Thanks for the giveaway. I would like to win Process Lasso as it is a must to keep the system working as it is very efficient in taking care of resource hungry processes. This is from my experience.

Please count me in.

Thanks,
Grr

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
qjMnj.jpg

Zwycięzcy proszę wysłać do mnie PW z imieniem oraz poprawny adres e-mail.
Czekamy na wszystkich maksymalnie do 48h.

All winners plese send me PM ( Private Message ) with your name and Email address.
Im waiting for all e-mails up to 48 hours.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Jeszcze brakuje mi 2 maili :

Silvester
kam28

Status
Zamknięty.
Do góry