Promocje od COMPUTER BILD

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
36276
fotosuite-3793461e04cc1185.jpg

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56073

W powyższej promocji ponownie jest Kryptel Enterprise za free. Ale czy działa komuś
U mnie nie otwiera tego adresu, a usługa isitdownrightnow.com pokazuje Kryptel.com is DOWN for everyone. Ping nie rozwiązuje adresu.

Czyżby developer padł, zawinął się? Jak zarejestrować produkt, gdy serwery nie odpowiadają?

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11919
Miasto
Somewhere over the rainbow.
W powyższej promocji ponownie jest Kryptel Enterprise za free. Ale czy działa komuś
U mnie nie otwiera tego adresu, a usługa isitdownrightnow.com pokazuje Kryptel.com is DOWN for everyone. Ping nie rozwiązuje adresu.

Czyżby developer padł, zawinął się? Jak zarejestrować produkt, gdy serwery nie odpowiadają?

Prosisz się o minusa.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28755
Miasto
Trololololo

Kryptel się zawinął jakoś na wakacje 2023

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11919
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Te wszystkie promocje od Computer bild to jest jedna wielka ściema. Albo umieszczają tam darmowe programy albo takie, które są tak stare że też są już za darmo. W dodatku mają taką taktykę, że jak kiedyś dodali jakiś temat z "promocjami" to po kilku miesiącach zmieniają datę i już na PZD to jest nowa promocja (już można mi dać minusa). Kolejna rzecz to jak dają w "promocji" programy A, B, C i D a jutro dają E, F, G i H i kolejna promocja na PZD (i kolejna okazja żeby dać mi minusa) to następny dzień i już w promocji są programy A, D, F i H i tak co parę dni. Oczywiście dochodzi kreatywna księgowość i jak Computer bild daje promo na 5 darmowych programów to na PZD jest to wrzucone w ten temat a dodatkowo w 5 innych tematów z każdym programem z osobna. Za kilka dni inna strona daje w promocji programy, które daje Computer bild i znowu na PZD są "nowe promocje na te programy chociaż źródło to samo.

Do góry