ProphecyMaster za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46259
Miasto
Gdzieś w Polsce
7a67e75aa10adaeeae553613ef973462.png
ProphecyMaster 1.1
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zobacz jak będziesz wyglądać za dziesięć, dwadzieścia lub więcej lat, a twoi rodzice, dziadkowie jak wyglądali wcześniej. Wystarczy aktualne zdjęcie...
Eager to see the future? No need to wait for twenty years to see how you or your friends are going to look! A single photo is all you need to peek into the future. Just put your picture into ProphecyMaster, and see your face aged instantly. Don't believe this could work? Dig for old pictures of your parents and grandparents, put them into ProphecyMaster, and see their faces transformed to their current age!

.

kamilow2005

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam można prosić instalkę GOTO tego programu po ściągnięta z internetu nie da się zarejestrować kodem który dostałem na pocztę pokazuje ciągle że zły numer seryjny pozdrawiam.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
kamilow2005 napisał:
Witam można prosić instalkę GOTO tego programu po ściągnięta z internetu nie da się zarejestrować kodem który dostałem na pocztę pokazuje ciągle że zły numer seryjny pozdrawiam.
Z programem same problemy (patrz wpisy pod promocją). Niektórzy w ogóle nie dostali kluczy (tak jak np. ja).
Napisz do supportu, może coś wskórasz.

kamilow2005 napisał:
Jeśli nadal masz te same kłopoty, napisz do mnie na PW. Pewnie zaradzę.

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1620
Z ciekawości zainstalowałem ten soft. Kluczyk przyjęło za chyba 5 razem. Programik bez rewelacji i przynajmniej u mnie daje jedynie możliwość wygenerowania wizerunku za 20 lat. I co ciekawe specjalnej różnicy nie widzę, więc albo soft to lipa albo będę jeszcze długo piękny i młody. :)

Do góry