Propozycja Moderatora

A

Anonymous

Jest mi strasznie miło, że mnie proponujecie i dziękuję Wam bardzo.
Jeżeli chodzi o wyrażenie chęci zostania moderatorem to jeżeli chodzi o mnie to mogę nim zostać

Tadek59 napisał:
A może niech szef napisze zakres obowiązków moderatora ?
Fucha ciekawa ale trzeba być dosłownie wszędzie i mieć całość na oku.
:scratch

Nie jestem szefem, ale może odpowiem, mam nadzieję, że nie będziesz miał mi tego za złe OXYGEN :)

Tadek59, zakres obowiązków moderatora można streścić tak:

Pilnowanie porządku, pilnowanie, aby przestrzegany był regulamin, usuwanie niewłaściwych, nieregulaminowych postów, nie wiem przenoszenie tematu do odpowiedniego działu jeżeli został on nieodpowiednio umieszczony itp to tak w skrócie.

Jeszcze raz dziękuję

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Jeszcze bym dodał caxton-a, co prawda naszego jęzora nie zna, ale za całokształt wypada docenić :ok a z swojej funkcji nie musiałby przecież korzystać :gwizdek

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
pss napisał:
Jeszcze bym dodał caxton-a, co prawda naszego jęzora nie zna, ale za całokształt wypada docenić :ok a z swojej funkcji nie musiałby przecież korzystać :gwizdek
Zgadzam się z przedmówcą :) Caxton to wyjątkowo kulturalna osoba, z dużymi zasługami dla tego forum.

Oczywiście podobnie jak wymieniani już kandydaci: olwu, SE7EN, marsellus (remool'a nie wymieniam, bo nie jest zainteresowany tą funkcją, ale za to dodam od siebie inną osobę: Tadek59) - jestem zdecydowanie na TAK :ok

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Dzięki za moją kandydaturę miło mi .
:dziękuję
Muszę powiedzieć że jak na razie sam sprawiam kłopoty i czasem Oxy mnie zjedzie za to że tematy się powtarzają
ale..........
:dziwak

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
(remool'a nie wymieniam, bo nie jest zainteresowany tą funkcją,
że jej nie przyjąłem nie oznacza że nie byłem zainteresowany :klawik. po prostu mój tryb życia nie pozwoliłby mi zawsze wywiązać się z obowiązków jakie ma mod a przez to moglibyście się czuć oszukani sądząc że wybraliście osobę niekompetentną i niewarta pokładanego zaufania :(

A

Anonymous

Dzięki za wyróżnienie mnie kandydaturą :klawik. jeżeli jestem potrzebny chętnie pomogę, oczywiście jeśli co do mojej osoby nie ma żadnych obiekcji :wariat Ale to już Wasz wybór- ja go przyjmię z pokorą :gracz :dziękuję
Ja swój głos oddaje na pana SE7ENa i panią (co niektórzy chyba nie wiedzą :jezyk ) olwu :ok

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
Thank you for naming my candidacy , but I think Moderator of the Polish Forum must know at least a little Polish. And I do not know this language well. And it is very bad.
I think the best candidacy is SEVEN :francuz

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44671
Miasto
Gdzieś w Polsce
Olwu i marsellus wykazują chęć i zainteresowanie, to chyba moderatorów już mamy :ok :piwko
a jeszcze SEVEN do tego i gitarka :)

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Ja proponuję starą gwardię każdy z nich ma zasługi dla forum i są dobrzy praktycznie w każdej dziedzinie zaczynając od oprogramowania kończąc na humorze. Moi kandydaci to:
SEVEN :ok
caxton :ok
marsellus :ok
Likwis :ok

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Jeśli jest potrzeba a kandydaci wykazują chęci ....

Olga

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Dodam od siebie: marsellus :ok

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
likwis moderatorem to chyba jakiś żart :)
niesłuszne wyzywanie od fanboyów i wdawanie się w kłótnie na forum są wystarczającymi powodami żeby nim nie być
reszta kandydatów jak najbardziej może być

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
polak900 napisał:
likwis moderatorem to chyba jakiś żart :)
niesłuszne wyzywanie od fanboyów i wdawanie się w kłótnie na forum są wystarczającymi powodami żeby nim nie być
reszta kandydatów jak najbardziej może być

Po 1 nie będę, po 2 nie mam czasu byciem nim , po 3 nie prowokuję tylko odpieram ataki forumowych trolli , , po 4, Ty jesteś fanboyem i stwierdzam fakty w dodatku nie kumatym, ale to 2 strona medalu, a żartem jest to,że Ty w ogóle Fąflem jesteś, jak 3/4 Twoich postów składa się z : DWPF zaktualizowane, nie ma żadnych problemów!, polecam DWPF, Norton jest ble ble, bez komentarza , z tych 4 kwestii . Śmietnik robiłeś taki sam na Avirze i pewnie dalej robisz , pewna osoba z dobry rok ładnie na DP Cię skomentowała w temacie Avira .
@rebeliant - mi też nie działa. I dobrze, że nie działa. Od kilku ostatnich miesięcy na tym forum panuje stagnacja, jałowe dyskusje, trollowanie kilku użytkowników forum, którzy mają nie więcej niż 11 lat i oczywiste jest, że chcą się pokazać jacy oni mądrzy, że studia UW pokończyli, z ZOMO-wcami walczyli, w kosmosie byli" Baśnie.

Szkoda mi Creera, Pablosssa, Platiego, Dozameta, bo to oni jakoś trzymają to forum, niestety nie dają rady. Wszystko przez polaka900, adama_993 i Jurka, którzy działają na kilku innych tego typu forach, na których również trollują (w sumie oni na forum Aviry napisali 6 tysięcy postów, niestety próżno w tych liczbach doszukać się jakiegoś poziomu).. Rozumiem że Internet traktują jako miejsce relaksu i prymitywnej zabawy, ale ludzie to czytają. I jeszcze to ogłaszanie "Ja mam program X i kocham go", fanatycy...

Poświęciłem się i znalazłem tą wypowiedź, aby nie było,że kłamię. Pocieszę Cię,że wiele osób tak samo o Tobie myśli , jesteś obiektem drwin :jezyk
A jak już się odezwałeś, to powiem co o Tobie myślę- Jesteś niereformowalnym trollem internetowym , takie mam o Tobie zdanie, przynajmniej szczere, bez odbioru. Jak już piszesz w tym temacie to zgłoś kandydaturę a nie pijesz do mnie,powinieneś znać mój cięty język i wiesz,że Cie zjadę :jezyk Próbujesz się odgryźć ,że Ci zwrócę czasem uwagę( słusznie) ale co ja poradzę, jak piszesz ciągle i to samo, strasznie ograniczony jesteś pollakuu. Sorry za OTA, ale nie mogłem się powstrzymać dowalić mu prawdę :szydera Teraz oczekuję komentarza w stylu" bez komentarza" , firmowy tekst...

Do góry