Propozycja Moderatora

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
wiesz dlaczego piszę bez komentarza, zastanowiłeś się chociaż raz w życiu likwis
dlatego że nie lubię strzępić sobie języka na takich i tobie podobnych ludziach
nie umiałeś mnie nigdy wyprowadzić z równowagi, boli to cię kolego boli
tym razem też ci się nie udało.

bardzo dobrze że nie kandydujesz, kamień nam spadł z serca
a, wiem kto napisał ten komentarz

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Farmer ja też tak bym stawiał, pomysł z olwu też mi się podoba, ale najbardziej postawiłbym na ankietę z limitem minimum np. 100-u postów lub w śród fąfli (bez urazy) :zawsty za nim się "podrapią" :klawik.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Likwis, dzięki za moją kandydaturę tylko nie wiem czy ja bym się nadawał na to stanowisko. Pierwsza rzecz że mógłbym się za bardzo wczuć w swoje obowiązki do tego stopnia że mógłbym bardzo rygorystycznie pilnować wypowiedzi nawet pod kątem ortografii (co w zasadzie jest na plus) druga rzecz do połowy marca mam dużo pracy.
Z mojej strony osobiście mogę zaproponować kandydatury na moderatora dla wszystkich Fąfli tym z dłuższym stażem bez wahania, z tym krótszym w zasadzie też.
Kolejna propozycja jest taka żeby mianować więcej moderatorów i każdy z nich będzie pilnował danego działu. W takim przypadku nic im nie umknie :)
A tak przy okazji wydaje mi się że Caxton dość dobrze sobie radzi z naszym językiem przynajmniej na tyle żeby zostać moderatorem :) :england

A

Anonymous

olwu napisał:
Proponuję: Kamelkę bądź remool'a, SE7EN, uważam, że są to osoby, które nadają się na to stanowisko, gdyż nawet jak jest jakieś "zamieszanie" to potrafią oni uspokoić towarzystwo.

Uspokoić towarzystwo ? Bez urazy Olwu-ale nie widziałem tu nigdy żadnych akcji wymagających pacyfikacji.

polak900 napisał:
likwis moderatorem to chyba jakiś żart :)
niesłuszne wyzywanie od fanboyów i wdawanie się w kłótnie na forum są wystarczającymi powodami żeby nim nie być
reszta kandydatów jak najbardziej może być

Polak-obudziłeś się ?? Zawsze wszystko kwitowałeś legendarnym tekstem-"Bez komentarza"-a teraz jedziesz Likwisa ?? Może spróbuj nauczyć kultury na swoim macierzystym forum gdzie jesteś Ekspertem :szydera swojego szefa Lukasa a dopiero tutaj czepiaj się Bogu ducha winnych ludzi.

Moje propozycje na Modów : Likwis,Marsellus,SE7EN

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
polak900 napisał:
likwis moderatorem to chyba jakiś żart :)
niesłuszne wyzywanie od fanboyów i wdawanie się w kłótnie na forum są wystarczającymi powodami żeby nim nie być
reszta kandydatów jak najbardziej może być
Kolejne za likwis'em żeby był moderatorem to to że jest szczery i na pewno by prowadził forum twardą ręką . :ok

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
W ogóle po co taki temat? Wiadomo, że demokracja się nie sprawdza... To administracja forum powinna akurat wybierać osoby na takie stanowiska...

A

Anonymous

Eru, temat ten się pojawił gdyż OXYGEN powiedział, że potrzeba moderatorów i aby podawać swoje propozycje

OXYGEN THIEF napisał:
P.S - potrzeba tu moderatora bo ja nie mam serca do usuwania komentarzy.Jeśli macie jakieś propozycje, kto to proszę założyć temat.

A

Anonymous

Jak to ? OXY-proponuje żeby wybrać kogoś-"bez serca" ?? Tutaj nie ma chyba takich osób :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30016
Miasto
Trololololo
Eru napisał:
W ogóle po co taki temat? Wiadomo, że demokracja się nie sprawdza... To administracja forum powinna akurat wybierać osoby na takie stanowiska...

Temat został założony po to abym poznał opinię innych, ja w przeciwieństwie do ciebie nie jestem "alfą i omegą" i nie wiem wszystkiego.Każda opinia dla mnie się liczy.Wyjdź Eru z szeregu i przestań myśleć według ustalonych z góry standardów. :szydera
Moje propozycje wcześniej podałem, teraz pytanie czy te osoby się na to zgodzą.

A

Anonymous

OXYGEN THIEF napisał:
Moje propozycje wcześniej podałem, teraz pytanie czy te osoby się na to zgodzą.

Na chwilę obecną marsellus i ja się zgodziliśmy, remool niestety nie ma czasu, a SE7EN się nie wypowiedział w temacie

A

Anonymous

Ja bym się zgodził, ale najpierw muszę napisać trochę postów.

Do góry