Dlaczego IDM nie może mi ściągnąć pliku z tej strony.
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Może ktoś wie jak temu zaradzić.Jest taka informacja.
Ostatnia edycja:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!Może ktoś wie jak temu zaradzić.Jest taka informacja.
Podaj na PW adres mailowy to poślę Ci mailem. Plik nieduży ok. 7 MB. Ja pobrałem bez problemu, ale ja ściągałem przez Waterfoxa bez pomocników w rodzaju IDMu. Masz tu link, może pójdzie "Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!"
Oprócz płatnego jest też konto darmowe.Dzieje się to tylko przy zainstalowanym IDM,natomiast po odinstalowaniu IDM proces pobierania przebiega normalnie.Dodam,że z tej strony nigdy nie mogę pobrać przez IDM,żadnych programów.Masz tam konto Premium Żeby pobrać musisz zapłacić SMS'em albo przelewem, opcji bezpłatnej w przypadku tego pliku nie ma, tak mi pokazuje.
Chcę go pobrać,ale IDM wyświetla mi informację taką jak podałem w pierwszy poście.Jak pominąć IDM aby pobrać ten plik?Trochę się pogubiłem, chcesz go pobrać czy chceszgo pobrać koniecznie przez IDM? Ja nie mam zainstalowanego IDM a pobrałem darmowo.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!Może ktoś wie jak temu zaradzić.Jest taka informacja.
Dziękuję bardzo.Z każdej z tych stron IDM pobiera bez problemu.Na takich stronach akceleratory pobierania często są blokowane.