Ranga Kolekcjoner

Nowa ranga " kolekcjoner"

• TAK

Głosy: 23 88,5%
  • NIE

Głosy: 3 11,5%

• Głosujących
    26
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

sheriff napisał:
a ja bym dodał range " perfidna pijawka " co wy na to :ok

Jestem za, niektórym naprawdę przydałaby się taka ranga, dzięki temu, można by łatwo rozpoznać kto po co bierze udział w konkursach

A

Anonymous

sheriff napisał:
- a ja bym dodał range " perfidna pijawka " co wy na to
Bardzo zgrabne określenie :ok .Jak zwał tak zwał.Ponieważ odkopaliście temat który jest jeszcze bardziej aktualny niż dwa lata temu (ze względu na większą ilość konkursów) to powiem tak : utworzenie takowej rangi uważam za jak najbardziej wskazane.
Jest tutaj grupa osób która cierpi albo na nerwicę natręctw albo jakiś inny defekt bo chronicznie bierze udział w prawie wszystkich konkursach.Ja rozumiem komuś potrzebny jest jeden,dwa,trzy czy cztery softy...ale dwadzieścia :eek: ? Ewidentnie takie osoby trzeba "wyróżnić".

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ja postanowiłem ostatnio brać udział w każdym konkursie. Jak sam jakiś zrobię, to chyba też w nim wezmę udział. :jezyk

Ps.
Zauważyłem że Hornet ma 555 pochwał. Co to może znaczyć? :scratch

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Już się dowiedziałem ale wolę nie pisać o tym otwartym tekstem, dlatego info ukrywam. :eek: :papież

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:lanie

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
Co do rangi perfidna pijawka jesteśmy zgodni że ją wprowadzamy ze skutkiem natychmiastowym na forum - wszyscy zasłużeni i fąfle są zgodni w tym .Po drugie proponuje ujednolicić przepisy dotyczące konkursów czyli jakie rangi i od ilu postów miały by dostęp do takiego działu - jeśli ktoś ma 40 posty na krzyż i to z działu przywitaj się to coś jest nie tak i staje do konkursu i drenuje wszystko jak leci odbierając morzliwość zdobycia licki tym co piszą wartościowe posty i tematy na forum biorąc czynny udział w życiu forum .Co do mianowania do rangi perfidnej pijawki to proponuje aby fąfle głosowali nad taka rango i kandydatem do rangi w swym dziale dla fąfli.Co do rangi dziadek ładniej to nazwawszy weteran forum .Kiedyś byłą propozycja ograniczenia możliwości brania udziału w konkursie do 2 rang czyli tych najbardziej aktywnych w życiu forum ale coś chyba umknęło nam i jakoś nie widać zmian - pozdrawiam wszystkich i miłego dnia

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28503
Miasto
Trololololo
:francuz Ave, tak na szybko napiszę.Ja proponuje nadanie komuś rangi moda (np dla tofany, ElvisaJXL, grafa, czy sheriffa lub komuś innemu) i ta osoba będzie na spokojnie przeglądała posty konkursowe i wywalała posty pasożytów lub takie w których ludzie piszą :

chętnie wypróbuję ten program............
z opisu wynika że jest ciekawy................
itd.
Jak wiadomo wypróbować można wersje trial a klucze powinni wygrywać userzy którym naprawdę zależy na programie a nie coś gdzieś tam lewym okiem przeczytali.Konkursów nie ma dużo więc i roboty nie będzie za dużo.

Jakby co to odpisujcie, moda mogę dać, także ciao :francuz i do wieczorka.

Miłego na Ozyrysa :francuz :england

A

Anonymous

OXYGEN THIEF napisał:
Ja proponuje nadanie komuś rangi moda (np dla tofany, ElvisaJXL, grafa, czy sheriffa lub komuś innemu) i ta osoba będzie na spokojnie przeglądała posty konkursowe i wywalała posty pasożytów

Ja proponuję do tej funkcji tofanę i grafa

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
OXYGEN THIEF napisał:
:francuz Ave, tak na szybko napiszę.Ja proponuje nadanie komuś rangi moda (np dla tofany, ElvisaJXL, grafa, czy sheriffa lub komuś innemu) i ta osoba będzie na spokojnie przeglądała posty konkursowe i wywalała posty pasożytów lub takie w których ludzie piszą :

chętnie wypróbuję ten program............
z opisu wynika że jest ciekawy................
itd.
Jak wiadomo wypróbować można wersje trial a klucze powinni wygrywać userzy którym naprawdę zależy na programie a nie coś gdzieś tam lewym okiem przeczytali.Konkursów nie ma dużo więc i roboty nie będzie za dużo.

Jakby co to odpisujcie, moda mogę dać, także ciao :francuz i do wieczorka.

Miłego na Ozyrysa :francuz :england

Pomysł okay ale czemu ten co robi konkurs od razu po wpisie , ,,chętnie spróbuję bo słyszałem że program dobry'' nie wywali go w powietrze ( ten co robi konkurs zawsze pisze że ma być na temat i konkretnie i to on odsiewa ziarna od plew ) :scratch

A

Anonymous

Ja oczywiście proponuję Króla Elvisa tak dla równowagi,żeby cała władza nie była w rękach jednej koterii :szydera.A jeżeli moja kandydatura z niezrozumiałych powodów :eek: nie przejdzie to Grafa-widać,że chłopak zmądrzał i ewidentnie wyszedł z dołka ( dla niekumatych odsyłam do kultowego filmu : "Nie zaznasz spokoju" :klawik. ).
Ale roboty będzie w ch.. wszak przy każdym konkursie trzeba będzie weryfikować każdego usera pod kątem ilości uczestnictwa w konkursach...

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
209
To ja proponuję longinusa, bo widzę, że on nie bierze udziału w konkursach, więc nie będzie stronniczy.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
To ja proponuję longinusa - popieram kandydaturę :ok :yes master

A

Anonymous

longinus napisał:
Jakież były pretensje i zgrzytanie zębów :yhy

Ostatnimi czasy, to tutaj wiecznie są pretensje, bez względu na to co kto nie zrobi, niektórym przeszkadzają nawet majtki między nogami i przenoszą wszystko na forum

Status
Zamknięty.
Do góry