A
Anonymous
sheriff napisał:a ja bym dodał range " perfidna pijawka " co wy na to
Jestem za, niektórym naprawdę przydałaby się taka ranga, dzięki temu, można by łatwo rozpoznać kto po co bierze udział w konkursach
sheriff napisał:a ja bym dodał range " perfidna pijawka " co wy na to
Bardzo zgrabne określenie .Jak zwał tak zwał.Ponieważ odkopaliście temat który jest jeszcze bardziej aktualny niż dwa lata temu (ze względu na większą ilość konkursów) to powiem tak : utworzenie takowej rangi uważam za jak najbardziej wskazane.sheriff napisał:- a ja bym dodał range " perfidna pijawka " co wy na to
OXYGEN THIEF napisał:Ja proponuje nadanie komuś rangi moda (np dla tofany, ElvisaJXL, grafa, czy sheriffa lub komuś innemu) i ta osoba będzie na spokojnie przeglądała posty konkursowe i wywalała posty pasożytów
OXYGEN THIEF napisał:Ave, tak na szybko napiszę.Ja proponuje nadanie komuś rangi moda (np dla tofany, ElvisaJXL, grafa, czy sheriffa lub komuś innemu) i ta osoba będzie na spokojnie przeglądała posty konkursowe i wywalała posty pasożytów lub takie w których ludzie piszą :
chętnie wypróbuję ten program............
z opisu wynika że jest ciekawy................
itd.
Jak wiadomo wypróbować można wersje trial a klucze powinni wygrywać userzy którym naprawdę zależy na programie a nie coś gdzieś tam lewym okiem przeczytali.Konkursów nie ma dużo więc i roboty nie będzie za dużo.
Jakby co to odpisujcie, moda mogę dać, także ciao i do wieczorka.
Miłego na Ozyrysa
longinus napisał:Jakież były pretensje i zgrzytanie zębów