Raxco PerfectDisk 11 Pro za darmo

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
U mnie wszystko git,kluczyk przyszedł szybko spolszczenie działa super ale - po analizie wykazało mi fragmentację 2.2 %,a Piriform Deflaggler 14 % ,co o tym sądzicie ?

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12327
Miasto
Somewhere over the rainbow.
edmunddet napisał:
nie moge znalezc klucza do raxco perfecdisc 11 pro u mnie wyskakuje w e-mailu ze 10 dni na testowanie perfectdysku 12

Nie przeczytałeś dokładnie co trzeba zrobić żeby dostać klucz. Zapewne kliknąłeś "Program do pobrania" i na kolejnych stronach wypełniłeś jeden formularz i otrzymałeś maila informacyjnego a to trzeba wysłać maila na

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Nic nie musisz wpisywać ani tytułu a ani treści wiadomości. Wystarczy pusty mail na podany adres i po chwili dostajesz klucz do programu.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29855
Miasto
Trololololo
kagar54 napisał:
U mnie wszystko git,kluczyk przyszedł szybko spolszczenie działa super ale - po analizie wykazało mi fragmentację 2.2 %,a Piriform Deflaggler 14 % ,co o tym sądzicie ?

Kagar54 każdy program do defragmentacji ma inną metrykę fragmentacji, więc porównywanie "lepszości" programu X który pokazał 2% z programem Y który pokazał 14% nie ma sensu bo każdy program inaczej mierzy stopień fragmentacji.

Nambu

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Kluczyk dostałem szybko, dziękuję.
Spolszczenia nie mogę znaleźć. :dziękuję

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29855
Miasto
Trololololo
Nambu napisał:
Kluczyk dostałem szybko, dziękuję.
Spolszczenia nie mogę znaleźć. :dziękuję

Piłeś nie jedź :wariat :wariat a tak na poważnie to jak byk jest spolszczenie w temacie tylko czytać trzeba :yhy :papież

jankes

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
A ja mam problem z otwarciem pobranego już pliku spolszczenia. Przy próbie jego rozpakowania (przez program 7-Zip), wyskakuje mi komunikat, że plik jest uszkodzony i nie da się go rozpakować :( . Trochę to dziwne, bo pobrałem go z podanych przez Was wcześniej linków i u nikogo innego problem nie wystąpił :eek: . Proszę o pomoc, albo niech ktoś mi podeśle rozpakowany już plik spolszczenia. Z góry dziękuję za pomoc :dziwak

jankes

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Pobrałem. Wszystko jet tak samo jak było - nie można otworzyć pliku.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29855
Miasto
Trololololo
jankes napisał:
Pobrałem. Wszystko jet tak samo jak było - nie można otworzyć pliku.
http://programyzadarmo.net.pl/forum/tlumaczenia-f24/perfectdisk-11-t-umaczenie-spolszczenie-t10013.html
masz tu, wrzuciłem na inny hosting.Wypakowane i spakowane Winrarem, otwiera się normalnie.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Insalatory, paczki msi w tej chwili ładują się na mój dysk google, do wersji 32 bit i do 64 bit. Obydwa instalują od razu polską wersję mimo że sam instalator jest po angielsku. Po zakończeniu instalacji należy pobrać i zainstalować aktualizację i wkleić klucz, ale to kosmetyka...Instalowanie spolszczenia będzie zbędne.
Instalatory będą w tym udostępnionym folderze:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
działania instalatora wersji 32 bit jestem całkowicie pewien a wersję 64 bit prosiłbym o przetestowanie.

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
Emmers napisał:
Obydwa instalują od razu polską wersję mimo że sam instalator jest po angielsku.
Wielkie dzięki za instalatory. Co prawda wersji x64 nie mogłem przetestować, ale za to x86 śmiga jak złoto. :piwko

Tomek-T-M-F

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Olsztyn
Witam, wersja x64 na Windows 7x64 smiga,niema żadnych problemów podczas instalacji i po polsku,Czyli instalka ok.

Do góry