Jeśli chodzi o kartę Wi-Fi, CG to nie Beta i też lipa. Może u mnie coś w ustawieniach jest zmienione i dlatego ją blokuje? Gdyby ktoś na coś wpadł w tej kwestii to niech da znać.
U mnie też nie trybi. Do wyboru są serwery z Francji, UK, USA oraz Holandii. Nie zależnie pod jaki się podłączę , albo pisze" connection bla bla has failed" , albo w logach widać " Host Not found" i nie działa. Przy 2 opcji niby status programu podłączony i działa, ale widać moje dane po sprawdzeniu, myślę czemu , a tu status statusem logi logami, co innego wskazuje. Program jest zbugowany, muszą włożyć sporo pracy , nawet nie można podłączyć się prawidłowo z serwerem , mimo,że na liście jest spory wybór serwerków VPN. W sumie to Beta, ale mogła być lepsza.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.