A
Anonymous
Tak jak pisze mac i musiałaś coś pokręcić, bo sprawdzałem i wszystko działa jak należy 

Requirements: Supports Windows 2000, XP, Vista, Windows 7 & 8 (all 32 and 64 bit versions)
Odinstalowałem Shadow Defendera bo myślałem że to jego wina ale niestety po kilku minutach blue screen , restart i od nowa to samo , jestem ciekaw jak u innych na Win 8 zachowuje się to cudo .kagar54 napisał:Na Win 8 nie działa co chwilę robi restart , nie pomogła instalacja w trybie zgodności ani z Win 7 ani z XP .
też nie. Komunikuje ,że nie znaleziono żadnej partycji.Kamelka napisał:bez@ nazwy systemowej też nie?![]()
Kamelka napisał:Nie wiem. Odinstaluj, przeczyść, zainstaluj ponownie z 'ptaszkami' na partycjach, które mają być przywracane. Może wcześniej je odznaczyłeś?
Czy nie lepszy będzie również darmowy jak tytułowy program, SysRestore z 10 migawkami ? TotalRecovery...muuuuu - toż to krowa była. 900 MB, 2 x więcej od Paragona. Wyprowadziłem krowę z pomieszczeniabez@ nazwy napisał:Wcześniej miałem RestoreIT 7 i TotalReovery Pro 9 ,które też miały problem z ruszeniem. Bez zarzutu działa tylko Ocster Backup Pro. I raczej tak już musi zostać. Nie upieram się aby to zmieniać,jednak taka migawka zajmuje i trwa krócej niż przywracanie z Ostera.![]()
Działa bez problemu na Win 8X64 .kagar54 napisał:Odinstalowałem Shadow Defendera bo myślałem że to jego wina ale niestety po kilku minutach blue screen , restart i od nowa to samo , jestem ciekaw jak u innych na Win 8 zachowuje się to cudo .kagar54 napisał:Na Win 8 nie działa co chwilę robi restart , nie pomogła instalacja w trybie zgodności ani z Win 7 ani z XP .