Pilnuj gościu swoich wypocin!Co za idiotyzm ... Uwaga !! zanim coś wstawicie należy przejrzeć cały temat, nawet po pół roku NIE wolno !!
Pilnuj gościu swoich wypocin!Co za idiotyzm ... Uwaga !! zanim coś wstawicie należy przejrzeć cały temat, nawet po pół roku NIE wolno !!
No, do mnie Twoja pokorna prośba o pozwolenie na wstawkę nie dotarła...Co za idiotyzm ... Uwaga !! zanim coś wstawicie należy przejrzeć cały temat, nawet po pół roku NIE wolno !!
Problem z połączeniem się z serwerem rejestracyjnym. Ktoś tez napisał w komentarzu, że kod nie jest dobry. Próbowałem wbić też te dobre z komentarzy i nic. W moim przypadku miałem wersję roczną z listopada więc pomyślałem, że zrobię lifetime. Niestety soft wrócił do wersji free. Reinastalka nic nie daje. Proponuje ewentualnie poczekać z instalacją jak ktoś chciałby podmienić sobie lickę. chwilę. Ja będę próbował, jakby co dam znać. Ten mój kod zaczyna się od 72FE6...........RecMaster PRO
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Mój kod się też zaczyna od 72FE6 i się zarejestrował. Tylko fajnie się uruchamia, najpierw free, a potem sam się przełącza na ProTen mój kod zaczyna się od 72FE6...........
promo przedłużone do jutra 8.05.2021
Promo dostępne jeszcze przez dobę.