AudioVideo RecMaster Pro za darmo

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1639
RecMaster - Screen Recorder

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Jakby co to na tej stronie dzisiaj są 2 rodzaje licki tj. na 1 year oraz lifetime:

Nie wiem, ale dopiero za 3 razem udało mi się dostać link do wersji lf co niniejszym poniżej wrzucam:

Kody do wersji 1 oraz lf u mnie się różniły. Ten life poniżej, ale nie mam pewności czy nie jest indywidualny.
Kod:

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4776
Miasto
Gdynia Orłowo
Jakby co to na tej stronie dzisiaj są 2 rodzaje licki tj. na 1 year oraz lifetime:

Nie wiem, ale dopiero za 3 razem udało mi się dostać link do wersji lf co niniejszym poniżej wrzucam:

Kody do wersji 1 oraz lf u mnie się różniły. Ten life poniżej, ale nie mam pewności czy nie jest indywidualny.
Kod:
indywidualny, porównując z moim lt
oczywiście dotyczy instalki w takiej a nie innej wersji

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
175
Both of the Liftetime and 1-Year License failed to activate the software. It shows invalid license !!

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1639
Ostatnia edycja:

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
175
Thanks for your kind assistance! Have you tried those licenses yourself? 1-Year License works but not the Lifetime one.
I have sent an email to their support and hope they can help to get me one valid Lifetime License.

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1639
Thanks for your kind assistance! Have you tried those licenses yourself? 1-Year License works but not the Lifetime one.
I have sent an email to their support and hope they can help to get me one valid Lifetime License.
These are new codes. Not used. Lifetime version was possible for me on the 3rd try :)

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
175
Excuse me, it shows invalid license after input of the given license key to activate the software.
Anyone can check and advise what has happened with the license key or similar problem encountered?
Thanks for the reply and assistance!

LechP

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
76
Przed chwilą pobrałem RecMaster. Otrzymałem kod. Rejestracja przebiegła pomyślnie.

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1639
U mnie rejestracja też bez problemu. Ale, ale. Używam tego softu od kilku lat, żeby nie powiedzieć od zawsze. Wielokrotnie, a właściwie za każdym razem wersja pro po kilku miesiącach się samoistnie dezaktywuje i zostaje free. Nie pomaga powtórna aktywacja, chociaż kiedyś to działało. Dopiero nowa promka i znowu na jakiś czas jest ok. Za każdym razem przed instalacją całkowicie usuwam starszą wersję włącznie z folderem gdzie Rec był zainstalowany. Kiedyś tego nie zrobiłem i był problem z aktywacją pro. Być może tu leży problem u kolegi hakah 2 posty wyżej.

Do góry