Registry First Aid 9 Standard za darmo

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
rfa_box.jpg
Registry First Aid 9– to jedno z najlepszych narzędzi pozwalających na niezwykle dokładne oczyszczenie rejestru systemowego ze zbędnych i uszkodzonych wpisów, dzięki czemu komputer będzie pracował płynniej i stabilniej.
Strona z promocją:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Pobieranie:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Wow !
Świetny i godny polecenia soft , mam 8 i chętnie przytulę 9 :dziękuję

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Najważniejsze dla mnie jest,że obsługuje 8- kę
System Requirements:
Windows 2000/2003/XP/Vista/Windows 7 and the new Windows 8 (64-bit and 32-bit Windows)

sonia

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
44
Boję się używać programów do czyszczenia rejestru, zainstalowałam, wiem że to dobry program, ale mam obawy.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Bez obaw,przecież tworzy automatycznie przywracanie systemu :ok

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Testowałem Registry First Aid 9 i Reg Organizer i po użyciu Reg Organizera Registry First Aid znalazł jeszcze ponad 600 błędów w rejestrze. Z własnego doświadczenia wiem , że takie programy często powodują problemy w systemie po nieumiejętnym ich użyciu.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
W tym programie można utworzyć pełną kopię zapasową rejestru, dodatkowo podczas usuwania program pyta się nas czy ma utworzyć kopię usuwanych kluczy rejestru. Jak coś będzie nie tak to zawsze można je przywrócić.

szawer4

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Witam! Soft pierwsza klasa ale jak mam zarejestrować? Co wpisać w rubryce "Użytkownik"?

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
musisz wpisać imię które podałeś przy rejestracji

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Czegoś nie kumam o co tu halo ...jakieś 3 tyg temu pobrałem z pierwszego promo ze sierpnia i mam tez wer 9.1.0.2157 :gwizdek....chyba że to post z kategorii - przypomnienie :scratch

szawer4

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Dzięki; nic im nie pasowało dopiero jak wkleiłem "Ihre Aktivierungsdaten von Avanquest" to zaakceptowali.
Poprzednio nie mogłem zarejestrować i odinstalowałem soft a dziś zobaczyłem możliwość instalki to skorzystałem z okazji; jestem mało doświadczonym forumowiczem i jeśli coś robie nie tak to proszę o burrrrę- pozdro.

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
szawer4 napisał:
Dzięki; nic im nie pasowało dopiero jak wkleiłem "Ihre Aktivierungsdaten von Avanquest" to zaakceptowali.
Poprzednio nie mogłem zarejestrować i odinstalowałem soft a dziś zobaczyłem możliwość instalki to skorzystałem z okazji; jestem mało doświadczonym forumowiczem i jeśli coś robie nie tak to proszę o burrrrę- pozdro.

nie wiem jakim cudem Ihre Aktivierungsdaten von Avanquest przyjęli :wariat ale w nazwie to imię wpisujemy albo email tez chyba przyjmuje :scratch

Do góry