Ja z wersją 9.2 też tak miałem natomiast z wersją 9.1 poszło za pierwszym razem, klucz kopiuję z maila islawektor napisał:Nie poprawne dane rejestracji. Ihre Aktivierungsdaten von Avanquest, też nie działa, jest jakiś sposób na ten program? Bo za każdym razem mam to samo.
Sławku. Jeśli masz 7/64 to przygotuj sobie plik *.reg za pomocą notatnika, skopiuj poniższą treść z pewnymi jednakże zmianami:slawektor napisał:Niepoprawne dane rejestracji. Ihre Aktivierungsdaten von Avanquest, też nie działa, jest jakiś sposób na ten program? Bo za każdym razem mam to samo.
Czyli odwaliliśmy kawał dobrej ... nikomu niepotrzebnej roboty ...slawektor napisał:Dzięki panowie.
Instalacja 9.1 bez problemu, wersja 9.2 nie chce się zarejestrować.
...
Ps: Na tyle mnie to zniechęciło, że w zamian zainstalowałem Odkurzacz w wersji portable.
Pozdrawiam
Fakt faktem.william1955 napisał:Nie do końca jest tak jak piszecie.
Wersja 9.2.0.2188 instaluje się bez żadnych problemów (przynajmniej u mnie).
Dopiero wersja 9.2.0.2191 sprawia problemy (t.z.n. po prostu nie chce przyjąc klucza
z promocji Avanquest.
No wiesz, ja się tak napracowałem, a ty nawet tego nie przejrzałeś xD Tutaj robiłem spis promo z avanquesta i patrząc na końcówki linków to jest sprawdzone od id=0 do id=575longinus napisał: