Rozmowy o polityce - dyskusja, polemika, poglądy opinie

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Programexe-taki jesteś obcykany w New World Order :szydera a takie fantasmagorie wypisujesz :eek: .
Kasię Tusk nigdy nie ochraniało żadne ABW...swego czasu policja się nią opiekowała,bo jakiś chłopiec się zabujał i troszkę ją szczypał telefonami,sms-ami i ciągle łaził koło jej hawiry.
Jak było ?? Ile masz lat ? Nie wiesz jak to jest podczas : aktu prokreacji :jezyk ?

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4461
Miasto
Gdynia Orłowo
programexe napisał:
chyba ABW by cie nie wpuściło na 10km od domu , ale jak już w ciąży jest to się nie wymiguj i napisz jak było?.

Protestuję przeciwko takiemu słownictwu: :k...... :lanie :lanie :lanie :k......
Jeśli ktoś nie wie, co znaczy lafirynda, to pozwolę sobie zacytować Wikipedię:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

I ty, pogromexe (celowe), śmiałeś mi coś imputować waląc paragrafami???
Możesz się nie szanować, ale ... niech moderator czy admin zadecyduje.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30655
Miasto
Trololololo
2 jeszcze zostało 1

A

Anonymous

antbil007 napisał:
Protestuję przeciwko takiemu słownictwu.
W pełni się z Kolegą solidaryzuję .
Kasia Tusk nie jest żadną lafiryndą :lanie .Skoro ja-zagorzały wróg-POpaprańców ją bronię to znaczy,że mam w 100% rację .
Nie twierdzę,że jest szczególnie urodziwa...ale ma styl i klasę + kasę :szydera,więc życie z Nią byłoby chyba : lekkie,łatwe i przyjemne :gracz .

OXYGEN THIEF napisał:
2 jeszcze zostało 1
Karwasz twarz...trza szybko pisać bo rating leci na łeb i szyję :szydera .

A

Anonymous

Przecież logiczne jest,że zamknięcie tematu będzie tylko i wyłącznie zasługą V kolumny a nie naszą :) .
Mam przeczucie graniczące z pewnością,że wiele osób wpadnie w stan ekstazy po stwierdzeniu kłódki na tym temacie.

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
coscie tacy poważni? tózka bronicie, w pozostałych postaH nie ma sprawy, ale mieszajmy grochu z tóskiem bo wyjdzie śmietnik.
2 jeszcze zostało 1 - po co te posty pisaliście? czy abw czy ironia czy inne co za roznica

A

Anonymous

O co Ci chodzi Programexe :scratch .Nad tym tematem od początku wisiał Miecz Damoklesa :papież .
Jak pójdzie na przemiał to se otworzymy nowy o : modzie,wozidełkach czy gender :szydera .A między wierszami będziemy wplatać akcenty polityczne :wariat .Taka już jest nasza szara,polska rzeczywistość...
Nie słyszałem jeszcze nigdy o spotkaniu rodzinnym podczas którego nie było by politycznej dysputy...a my przecież jesteśmy tutaj jak rodzina :friends ,więc też tego nigdy nie unikniemy...

A

Anonymous

antbil007 napisał:
Tyle cierpliwości, ochoty i zaparcia do tłumaczenia z polskiego na nasze.
Szczerze mówiąc (znaczy pisząc :) ), podziwiam.
Dziwisz się ?? Syn polonistki...tłumaczenie mam we krwi :szydera .

A

Anonymous

Dodatkowe szczegóły dot. ojca Moniki Olejnik:

@antbil007
Ten tekst o Macierewiczu został sklecony z kilku poprzednich.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Krzymowski pisze brednie. Sam teks jest zbitką, która nie ma potwierdzenia w faktach.

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Nad tym tematem od początku wisiał Miecz Damokles - tak robmy by wszystko było ok. tzn. Rozmowy o polityce dyskusja, polemika, poglądy opinie w pisac o tym czego temat dotyczy, a wszystkie takie dopiski antlib, hornet na pw, lub zalozyc nowy temat : cos chcialem komus powiedziec ale nigdzie to nie pasuje.
Jak pójdzie na przemiał to se otworzymy nowy - a po co tworzyc nowy jak juz mamy ten tylko posprzatac przydaloby sie i bedzie dobrze.

zawsze jak widze macierewicza to wydaje mi sie ze widze lenina taki on ci podobny, ze czasem ich nie rozróżniam

Status
Zamknięty.
Do góry