Rozmowy o polityce - dyskusja, polemika, poglądy opinie

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Areopagita napisał:
Uraził Cię Sławek to go upomnij, zrobiłeś to i jest ok, czy konieczne jest aby od razu rezygnować z dalszej rozmowy?
@antbil007
Dokładnie. Jeśli Cię uraziłem to przepraszam.
W sumie zadałem Ci wcześniej kilka pytań, właśnie po to żeby wiedzieć jaki jest inny, Twój punkt widzenia.
I na żadne nie dostałem odpowiedzi.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
A

Anonymous

Ks. Oko wymiata, ale jest kolejnym kandydatem do zestrzelenia przez media.
Pierwszy raz widziałem Olejnik tak wkurzoną.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Płatne mosty, tunele i wjazd do centrum- to może pogrążyć Hannę Gronkiewicz-Waltz na ostatniej prostej

PiS znalazł nową dziurę w prezydenturze HGW, która może zadziałać jak mechanizm „pluszaków” z kampanii 2005, kiedy, tak jak teraz, na ostatniej prostej, PiS wyciągnął Platformie zamierzenia programowe, które mogą wprost uderzyć Polaków po kieszeni. To dostępna na stronach internetowych Ratusza, oficjalna „Strategia zrównoważonego rozwoju systemu transportowego Warszawy do 2015 roku i na lata kolejne”

9131474t.PNG

W strategii czytamy, że władze Warszawy „rozważą wprowadzenie opłat za korzystanie z tuneli, mostów oraz wjazd do obszaru centralnego” a mieszkańcy „obszaru objętego opłatami, korzystaliby ze zniżek”, więc planowane przez HGW opłaty dotknęłyby też mieszkańców Śródmieścia.
Źródło: 300polityka.pl

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
slawektor napisał:
Areopagita napisał:
Uraził Cię Sławek to go upomnij, zrobiłeś to i jest ok, czy konieczne jest aby od razu rezygnować z dalszej rozmowy?
@antbil007
Dokładnie. Jeśli Cię uraziłem to przepraszam.
W sumie zadałem Ci wcześniej kilka pytań, właśnie po to żeby wiedzieć jaki jest inny, Twój punkt widzenia.
I na żadne nie dostałem odpowiedzi.
Ja naprawdę się nie gniewam :dziwak :dziwak :dziwak Przecież napisałem :ok
Było i jest OK :dziwak

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
2eeWUex.jpg

Jeden z kluczowych dowodów na potwierdzenie teorii o zamachu smoleńskim został sfałszowany - twierdzi rządowy zespół ds. wyjaśniania przyczyn katastrofy smoleńskiej.

Przekazuję bez komentarza... Na razie za wcześnie...moim zdaniem.

źródło: TVN24

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A

Anonymous

antbil007 napisał:
Jeden z kluczowych dowodów na potwierdzenie teorii o zamachu smoleńskim został sfałszowany - twierdzi rządowy zespół ds. wyjaśniania przyczyn katastrofy smoleńskiej.
Nie bądź śmieszny Antibl-grunt im się pali pod nogami :papież a gdybyś był na smyczy u Tuska to nawet byś się przyznał,że Twoja Mama jest kosmitką :szydera .

A

Anonymous

antbil007 napisał:
@Hornet

Daruj sobie... Ani to śmieszne, ani poważne. Zwykła zaczepka, która zawsze szukasz.
Nie zamierzam dyskutować. Co bym nie napisał, to się będziesz czepiał. Żałosne.
Szalom...
Maciej Lasek pobiera pensję z Kancelarii Premiera-więc chodzi na smyczy Tuska.Proste nie ?
Insynuacje o zaczepkach przemilczę...
Na Szalom nie odpowiem...bo nie jestem Żydem :) .

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Antek Macierewicz jest w Pis-e ..jest na smyczy Kaczynskiego.Proste nie?
Haornet jesli mozesz to opanuj troche ta gorliwa obrone PiS-u , rozumiem ze nie lubisz PO, Sld , PJN, Palikota itp , ale nie wmawiaj innym ze Jarek ma monopol na najprawdziwsza prawde .
Prof. Wiesław Binienda w rozmowie z "Polityką" twierdzi, że materiał, który użył w prezentacji, znalazł w internecie. Podaję link, skąd jest wzięte to zdjęcie. Nie weryfikuję nic. To jest tylko pokazane jako ciekawostka, która może posłużyć ludziom do myślenia - dodaje. Jesli to maja byc dowody ,, ekspertow'' to gratulacje.Moim zdaniem to bardzo dobrze ze oprocz komisji rzadowej powoluje sie niezalezne komisje, ale w takiej komisji powinni zasiadac specjalisci anie osoby ktore kiedys siedzialy w samolocie albo sklejaly modele.tak po prostu nie mozna, to jest kpina z tragedii i tyle.
Oczywiscie Hornet ja nie chce cie przekonywac ze to byl zwykly acz tragiczny wypadek a nie zamach.Ty masz swoje zdanie ja swoje, ktos inny jescze moze inne.Wydaje mi sie ze zaczynasz sie troche za bardzo czepiac wszystkich i wszystkiego co nie jest po twojej mysli.Wyskakujesz z jakimis tekstami o zydach , posadzasz innych o zydowskie pochodzenie, czy to juz nie jest z twojej strony rasizm ?

Wszyscy sa z jednej bajki i maja wszystkich gleboko w du..ie.jArus, Tusk, Gasipies czy inny Teczowy Rysiu nic nam nie dadza jesli sami nie zapracujemy.

A

Anonymous

Securitas napisał:
Antek Macierewicz jest w Pis-e ..jest na smyczy Kaczynskiego.Proste nie?

Wyskakujesz z jakimis tekstami o zydach , posadzasz innych o zydowskie pochodzenie, czy to juz nie jest z twojej strony rasizm ?

Wszyscy sa z jednej bajki i maja wszystkich gleboko w du..ie.jArus, Tusk, Gasipies czy inny Teczowy Rysiu nic nam nie dadza jesli sami nie zapracujemy.

Bycie na smyczy u Kaczyńskiego a u Tuska to jednak fundamentalna różnica.
Czytaj ze zrozumieniem...kogo posądzam o żydowskie pochodzenie ?? A po za tym : co to Żydzi to święte krowy ?? Widzę,że Szechter dobrze odwala pracę organiczną...powiesz Żyd i od razu larum o antysemityzm :papież
Z tą pracą to też tak nie do końca...wystarczy,że bogato się ożenisz i już masz luz :klawik. .

A

Anonymous

Obiektywnie „Jak nie wyląduję, to mnie zabije” lub „Tak lądują debeściaki”
Prokuratura mimo że to kłamstwo i manipulacja - zero reakcji.

Zakładam że Ci co interesują się tym tematem wiedzą kto to jest Inż. Marek Dąbrowski, uczestnik I konferencji smoleńskiej naukowców.
2408131Przechwytywanie.PNG

Ciekawe komentarze pod zdjęciami.

7228183Przechwytywanied.PNG

Ps: Też lubię Pis. Bo to jedyna sensowna partia i nie ma w swoich szeregach Stefana Niesiołowskiego.

Securitas napisał:

Co z tego że zapracujesz jak Ci zaraz buchną? Za Pisu Ci nic jednak nie ukradli. Teraz może być różnie.

A

Anonymous

Securitas - za przeproszeniem nie pieprz głupot. Weź sobie znajdź (choćby w GP, ale w innych mediach z łatwością też znajdziesz) informacje czym zajmują się "specjaliści" rządowi. Jest np. koleś od ruchu drogowego albo astrofizyki.Jednego doktora nie ma pracy doktorskiej i nie wiadomo z czego ma tego doktora. A wielokrotnie twierdzili, że nawet wraku nie widzieli na żywo. To jest komisja? A Ty powielasz skandaliczne głupoty czyt. "pytania" prokuratury do ekspertów Macierewicza. Każdy z nich zajmuje się częścią tej katastrofy i każdy ma przydzielone zadania z dziedzin, którymi zajmuje się na co dzień..
Jeśli czytasz argumenty strony rządowej (a zakładam, że tak jeśli piszesz o sklejaniu modeli) to zainteresuj się też co mówi druga strona..
Poza tym przykładów w historii naszego Narodu jak nas kochają Rosjanie jest multum.
:hippie
PS. I jeśli rządowi są tak bardzo pewni swoich racji to dlaczego jeszcze nie doszło do ich spotkania z drugą stroną?

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Viper pieprzyc to moze sam przestan , Dlaczego od ponad pol roku Antek ani jego spece nie ujawnili zadnych materialow ani dowodow na ktorych ponoc pracowali?Toz to ich eksperci na oczy wraku nie widzieli ani nie mieli do niego dostepu.
Liczba osob w komisji Laska 34 ( 16 inzynierow lotniczych,9 pilotow,2 meteorologow,2 patomorfologow,1 kontroler ruchu lotniczego, 1 psycholog lotniczy)
Liczba osob w komisji Macierewicza 105 ( az 2 osoby majace cokolwiek wspolenego z lotnictwem)
Hornet a czym to sie rozni smycz Jarusia od Donka?

A

Anonymous

Securitas napisał:
Viper pieprzyc to moze sam przestan
Liczba osob w komisji Laska 34 ( 16 inzynierow lotniczych,9 pilotow,2 meteorologow,2 patomorfologow,1 kontroler ruchu lotniczego, 1 psycholog lotniczy)
Liczba osob w komisji Macierewicza 105 ( az 2 osoby majace cokolwiek wspolenego z lotnictwem)
Hornet a czym to sie rozni smycz Jarusia od Donka?
Securitas-przestań czytać Gazetę Wybiórczą i oglądać WSI24 bo widzę,że zrobiły u Ciebie niezłe spustoszenie :dziwak
U Laska są same głąby bez żadnego dorobku naukowego.
Tym czym : smycz Patrioty od smyczy kolaboranta :papież

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
Ale wszyscy dajemy się rozgrywać Ruskim. To, w jaki sposób na ten temat dyskutujemy na tym forum, znakomicie obrazuje jak bardzo My, Polacy, podchodzimy do tego tematu. Skaczemy sobie do gardeł, a Ruscy zacierają ręce.
Może by tak konsekwentnie żądać wyjaśnienia kwestii Smoleńska, zamiast szafować "niezbitymi" (niby) dowodami na tę a nie inną tezę. Kiedyś ta sprawa się wyjaśni. Ktoś będzie musiał odszczekać to co teraz wyszczekuje. A szczekają jedni i drudzy...

Status
Zamknięty.
Do góry