Rozmowy o polityce - dyskusja, polemika, poglądy opinie

Status
Zamknięty.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Hornet przestan czytac GP i Pisozalezna bo zaczynasz miec manie przesladowcza.
Oczywiscie najjasniejszy Patriota RP Jarek ma lepsza smycz od wybranego w wolnych i demokratycznych wyborach premiera Donusia :)

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
Hornet napisał:
antbil007 napisał:
Ktoś będzie musiał odszczekać to co teraz wyszczekuje. A szczekają jedni i drudzy...
Nie obrażaj Chłopcze...jesteś psem ?? Bo ja nie.
Jeśli nie jesteś, to nie szczekaj. Możesz miauczeć.

A

Anonymous

Securitas - bardzo fajnie, że przytaczasz propagandę jednej strony :) Super, gratuluję :) Ja akurat zainteresowałem się i jednymi i drugimi. I coś mi u jednych śmierdzi :)
A to, że Ty nie wiesz o ustaleniach Macierewicza to już nie mój problem. Nie wiesz Ty, nie wie setki tysięcy innych osób, bo oglądają TV i czyt. jedną gazetę. A niestety media zbyt obiektywne nie są. A nie potrzeba wiele wysiłku, żeby zweryfikować informacje przez nie podawane. Trzeba tylko chcieć :)

A

Anonymous

Securitas napisał:
Hornet przestan czytac GP i Pisozalezna bo zaczynasz miec manie przesladowcza.
Oczywiscie najjasniejszy Patriota RP Jarek ma lepsza smycz od wybranego w wolnych i demokratycznych wyborach premiera Donusia :)
Lepiej mieć manię prześladowczą niż zryty beret Leminga :)
Ja tam Tuska nie wybierałem,więc to nie jest mój premier a czy wybory były demokratyczne...nie mam pojęcia...nie siedziałem we wszystkich komisjach wyborczych. A Ty ?

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Viper ale oczywiscie ze nie mozna trzymac sie jednej gazety , nawt w telewizji jak podaja prognoze pogody to warto obejrzec co najmnie 3 kanaly gdyz na kazdym mowia co innego.
Co do ustalen Macierewicza to po helu, bombie prozniowej, mikrowybuchu , 3 czy 4 eksplozjach dalem sobei spokoj z proba zrozumiena o co chodzi temu czlowiekowi, staram sie by obiektywny ale jak slucham takich pierdol to nie moge :)
AHornet ja tam nie chcialbym miec ani mani przesladowczej ani zrytego beretu leminga...dobrze ze to nie moja opcja polityczna :)

A

Anonymous

Wiesz, to o czym piszesz to były wysnuwane hipotezy, ogłoszone przez jedną ze stacji i jedną gazetę jako USTALENIA MACIEREWICZA. Że nimi nie były, cóż..Ludzie i tak łykną i zapamiętają pierwszą wiadomość. O to chodzi. Zohydzić, wyśmiać, przedstawić jako oszołomów..
Mieszkam w mieście, gdzie Macierewicz startował w wyborach do Sejmu. Wygrał w cuglach. Wielokrotnie widziałem go na żywo, nawet z nim rozmawiałem. I wiem, że to jak jest przedstawiany w mediach to bezczelne kłamstwo, które ciągnie się od czasów raportu WSI (albo i wcześniej).
Zauważ, że nigdy na jakieś merytoryczne pytanie strona rządząca nie odpowiada. Tylko wyśmiewa - albo pytanie albo pytającego. Nie wiem, może się mylę, ale nie widziałem Tuska, Nowaka, że nie wspomnę np. o Niesiołowskim, który odpowiadał by na zadane pytanie...
Ale ludzie w końcu przeglądają na oczy. Już jakby mniej wyśmiewają, jakby sondaże inne..A potem niektóre osoby bekną za to co zrobiły Polsce.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
Hornet napisał:
antbil007 napisał:
Tylko więcej takich obraźliwych wypowiedzi zwolenników PiS-u, a na pewno przybędzie tej partii zwolenników.
Spokojna Twoja rozczochrana :papież.Na razie idziemy w górę :szydera .
Pożyjemy, zobaczymy, chłopcze...

A

Anonymous

Dlaczego nie jest odwrotnie.
Zespół Laska powinien apelować od dawna o debatę, by przed kamerami raz na zawsze zakończyć dyskusję, a Antoni Macierewicz tej debaty panicznie unikać?

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Viper te rewelacje Macierewicz oglaszal publicznie i publikowal w swoich raportach, co odpowiadania na pytania to wybacz ale chuba ogladasz co innego bo jakos nie ci ludzie odpowiadaj na pytania i nie twierdza ze to jest najprawdziwsza prawda , a Antek no coz ..jaki jest kazdy widzi.Walczyl o wolna Polske , jest bohaterem ..ale coz widocznie na starosc cos mu sie pomieszalo ... :)

Status
Zamknięty.
Do góry