A
Anonymous
Nie obrażaj Chłopcze...jesteś psem ?? .Bo ja nie.antbil007 napisał:Ktoś będzie musiał odszczekać to co teraz wyszczekuje. A szczekają jedni i drudzy...
Nie obrażaj Chłopcze...jesteś psem ?? .Bo ja nie.antbil007 napisał:Ktoś będzie musiał odszczekać to co teraz wyszczekuje. A szczekają jedni i drudzy...
Jeśli nie jesteś, to nie szczekaj. Możesz miauczeć.Hornet napisał:Nie obrażaj Chłopcze...jesteś psem ?? Bo ja nie.antbil007 napisał:Ktoś będzie musiał odszczekać to co teraz wyszczekuje. A szczekają jedni i drudzy...
Lepiej mieć manię prześladowczą niż zryty beret LemingaSecuritas napisał:Hornet przestan czytac GP i Pisozalezna bo zaczynasz miec manie przesladowcza.
Oczywiscie najjasniejszy Patriota RP Jarek ma lepsza smycz od wybranego w wolnych i demokratycznych wyborach premiera Donusia![]()
Spokojna Twoja rozczochranaantbil007 napisał:Tylko więcej takich obraźliwych wypowiedzi zwolenników PiS-u, a na pewno przybędzie tej partii zwolenników.
Pożyjemy, zobaczymy, chłopcze...Hornet napisał:Spokojna Twoja rozczochranaantbil007 napisał:Tylko więcej takich obraźliwych wypowiedzi zwolenników PiS-u, a na pewno przybędzie tej partii zwolenników..Na razie idziemy w górę
.