al_arsen napisał:To jak możesz to zrób screena i wrzuć tutaj. Ktoś może rozpozna.

al_arsen napisał:To jak możesz to zrób screena i wrzuć tutaj. Ktoś może rozpozna.
Mirko napisał:Możesz uruchomić go jeszcze w trybie Troubleshooting mode:
![]()
I wybierz Opcje -> Reinstall TUN/TAP Driver
![]()
tofana napisał:.....
![]()
![]()
![]()
Rzeczywiście to samo miałem, może go jeszcze masz to wywal.Manila napisał:Miałaś poprzednio zainstalowanego CyberGhosta? Może tu jest pies pogrzebany? Może nie wszystko się porządnie odinstalowało? Ciekawe jak tam u Ciebie przedstawia się sytuacja w menedżerze urządzeń > karty sieciowe. Trochę strzelam w ciemno, bo u mnie kiedyś SecurityKiss nie chciał działać przy CyberGhost (ale tylko przy wersji 5, a przy 4 tak).
Nie ma reguły. Astrill i CyberGhost nie gryzły się u mnie w ogóle. Natomiast jest chyba jakiś problem z SecurityKiss ostatnio. Dwa tygodnie temu zainstalowałem wersję free, a po stwierdzeniu nędznych transferów na tych darmowych serwerach zaraz odinstalowałem. Razem z SecurityKiss poleciały mi 4 z 5 połączeń sieciowych [Panel sterowania>Sieć i internet>połączenia sieciowe]. SecurityKiss (inny VPN też) tworzy połączenie lokalne TAP-Win32 Adapter V9 z odpow.numerkiem. No i właśnie przy deinstalacji to połączenie sieciowe pociągnęło ze sobą resztę innych, m.in. połączenie sieci bezprzewodowej, czy VirtualBox. Skończyło się przywracaniem systemu z kopii.Tadek59 napisał:Pewne jest jedno dwa VPN nie mogą być obok siebie i wszystkie pozostałości muszą być usunięte
tofana napisał:A w AppGuardzie jak ma być ustawiony?