SecurityKiss - problem z uruchomieniem

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
al_arsen napisał:
To jak możesz to zrób screena i wrzuć tutaj. Ktoś może rozpozna.

2015-01-26_22h53_01.jpg

2015-01-26_22h53_34.jpg

2015-01-26_22h53_54.jpg

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Możesz uruchomić go jeszcze w trybie Troubleshooting mode:

troubleshooting.png

I wybierz Opcje -> Reinstall TUN/TAP Driver

reinstalltuntap.png

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Mirko napisał:
Możesz uruchomić go jeszcze w trybie Troubleshooting mode:

troubleshooting.png

I wybierz Opcje -> Reinstall TUN/TAP Driver

reinstalltuntap.png

To znam, ale nie da się niczego otworzyć, bo wyskakuje komunikat jw. Dzięki!

al

Ali al Forumiani, Duchowy przywódca PZD
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13528
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Ja tu nie widzę żadnego procesu związanego z SK. Pisałaś na początku, że zainstalowałaś nowy SK a spróbuj może, jeśli masz kopię, wrócić i wpisać klucz do poprzedniej wersji bez instalacji nowej.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Miałaś poprzednio zainstalowanego CyberGhosta? Może tu jest pies pogrzebany? Może nie wszystko się porządnie odinstalowało? Ciekawe jak tam u Ciebie przedstawia się sytuacja w menedżerze urządzeń > karty sieciowe. Trochę strzelam w ciemno, bo u mnie kiedyś SecurityKiss nie chciał działać przy CyberGhost (ale tylko przy wersji 5, a przy 4 tak).

A

Anonymous

Skoro nie ma w Menadżerze Zadań to znaczy,że nie jest uruchomiony.Ale dla proformy ściągnij ten sofcik i lukniemy dokładniej:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
A tak na marginesie...Dziewczynko jesteś Prawdziwym Hardkorem...157 procesów :eek: .Szacun !

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Manila napisał:
Miałaś poprzednio zainstalowanego CyberGhosta? Może tu jest pies pogrzebany? Może nie wszystko się porządnie odinstalowało? Ciekawe jak tam u Ciebie przedstawia się sytuacja w menedżerze urządzeń > karty sieciowe. Trochę strzelam w ciemno, bo u mnie kiedyś SecurityKiss nie chciał działać przy CyberGhost (ale tylko przy wersji 5, a przy 4 tak).
Rzeczywiście to samo miałem, może go jeszcze masz to wywal.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Też miałem problem , zrób tak wejdź w menadżer urządzeń sprawdź w karty sieciowe czy masz jeden TAP - Win32 Adapter V9 czy może więcej otóż CyberGhost instaluje swój TAP - Win32 i to samo robi SecurityKiss , ma byc jeden !
Kolejna rzecz ja mam AVG Internet Security i co się okazało musiałem wejść w wykluczenia i dodać wyklucz SecurityKiss ze skanowania okazało się że AVG blokowało SecurityKiss ! Pewne jest jedno dwa VPN nie mogą być obok siebie i wszystkie pozostałości muszą być usunięte ostateczne może pomoże support i Pani Łuczywo :scratch

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Tadek59 napisał:
Pewne jest jedno dwa VPN nie mogą być obok siebie i wszystkie pozostałości muszą być usunięte
Nie ma reguły. Astrill i CyberGhost nie gryzły się u mnie w ogóle. Natomiast jest chyba jakiś problem z SecurityKiss ostatnio. Dwa tygodnie temu zainstalowałem wersję free, a po stwierdzeniu nędznych transferów na tych darmowych serwerach zaraz odinstalowałem. Razem z SecurityKiss poleciały mi 4 z 5 połączeń sieciowych [Panel sterowania>Sieć i internet>połączenia sieciowe]. SecurityKiss (inny VPN też) tworzy połączenie lokalne TAP-Win32 Adapter V9 z odpow.numerkiem. No i właśnie przy deinstalacji to połączenie sieciowe pociągnęło ze sobą resztę innych, m.in. połączenie sieci bezprzewodowej, czy VirtualBox. Skończyło się przywracaniem systemu z kopii.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
A w AppGuardzie jak ma być ustawiony?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator