- Reakcje/Polubienia
- 7420
Jeśli wymaga maila to spróbuj na jakiś inny.Ktoś ma wiedze czy da się to jakoś opdalić ponownie jak już się kiedyś korzystało z promocji na ten soft ?
Działa. Instaluje się do 31 stycznia 2019 (instalowałem 31.01.2018) więc jak ma być: na rok.Seed4.Me VPN na rok
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Używałeś już kiedyś tego programu ,czy instalowałeśpierwszy raz ?Działa. Instaluje się do 31 stycznia 2019 (instalowałem 31.01.2018) więc jak ma być: na rok.
Co ważne, są serwery w Rosji. Przy instalacji chce zainstalować dodatkową kartę sieciową, bez tej zgody program zainstaluje się nieprawidłowo i nie będzie działał. Po instalacji domyślnie program chce uruchamiać się przy starcie Windows, dlatego warto sprawdzić i pozmieniać ustawienia.
Po raz pierwszy. Wcześniej nie używałem.Używałeś już kiedyś tego programu ,czy instalowałeśpierwszy raz ?
Wbiłem się na promocje z drugiego linku nawet nie zauważyłem ,że tam jest kod .Sprawdze jak to wyjdzie ,dzięki za info .Po raz pierwszy. Wcześniej nie używałem.
Jeśli chodzi o możliwość skorzystania z promocji ważnego na rok konta, to może zanim zainstalujesz spróbuj zarejestrować konto przez ich stronę przy wykorzystaniu kodu na 1 darmowy rok. Gdy już zarejestrujesz konto, to wtedy zainstaluj program i zaloguj się na konto, na którym wcześniej aktywowałeś 1 darmowy rok. Może tak zadziała?
No i jak? Ja zainstalowałem, a że to nie był mój pierwszy raz, wywaliło info że licka wygasła.Wbiłem się na promocje z drugiego linku nawet nie zauważyłem ,że tam jest kod .Sprawdze jak to wyjdzie ,dzięki za info .
I jak, udało się?Wbiłem się na promocje z drugiego linku nawet nie zauważyłem ,że tam jest kod .Sprawdze jak to wyjdzie ,dzięki za info .
Dokładnie tak jak opisałeś.No i jak? Ja zainstalowałem, a że to nie był mój pierwszy raz, wywaliło info że licka wygasła.
~~EDIT~~
Dobra, nie ważne. Już sam sprawdziłem.
Wystarczy wbić się na stronę:
Podać login, 2x hasło i w prawy górnym rogu wpisać podany w linkach promo code i otrzymujesz 365 dni licencji.