Simpo PDF Password Remover tylko dziś na GAOTD za Darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30070
Miasto
Trololololo
Re: Simpo PDF Password Remover tylko dziś na GAOTD za Darmo

painkiller napisał:
Sprawdziłem działa ;p :twisted:

No raczej musi :D :D

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64

Mam małe pytanko w zasadzie ogólnie dotyczące promocji z Giveaway ale nie chce tworzyć nowego tematu.
W plikach tekstowych zawsze jest zapisane, że należy zainstalować oprogramowanie w ciągu 24 godzin i je aktywować. Czy to oznacza, że nie mogę np: zrobić tego później bo np: nie będzie działać czy, że np: będzie działać ale już nie będzie legalne?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30070
Miasto
Trololololo

Andy napisał:
Mam małe pytanko w zasadzie ogólnie dotyczące promocji z Giveaway ale nie chce tworzyć nowego tematu.
W plikach tekstowych zawsze jest zapisane, że należy zainstalować oprogramowanie w ciągu 24 godzin i je aktywować. Czy to oznacza, że nie mogę np: zrobić tego później bo np: nie będzie działać czy, że np: będzie działać ale już nie będzie legalne?
Nie aktywujesz programu po tym czasie :(

jeśli w pliku txt jest serial to możesz zainstalować w innym czasie,jeśli nie ma to trzeba " wyciągnąć " instalkę,ewentualnie poszukać numeru seryjnego w rejestrze

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30070
Miasto
Trololololo

Najlepiej jak jest serial w txt ,jeśli nie to ( ja tak robię ) odpalamy promocyjny program ( nie instalujemy ) w katalogu temp pojawi się plik ukryty( wielkość ta sama co pliku z promocji ) ,zmieniamy jego nazwę na nazwę programu następnie we właściwościach odznaczamy " ukryty" i kopiujemy sobie gdzieś na dysk... to wszystko, oczywiście też można poszukać klucza w rejestrze.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64

Czyli aby rozwiać moje wszelkie wątpliwości jeszcze jedno pytanie.
OXYGEN THIEF napisał:
Najlepiej jak jest serial w txt ...
Czyli, że jak jest serial w pliku tekstowym albo serial i Registration name jak to ma miejsce w przypadku Simpo PDF Password Remover tzn. że nie muszę go dzisiaj instalować bo jest serial i jutro mogę go zainstalować z tym serialem i będzie wszystko działać jak należy. A ta informacja w pliku tekstowym o tym że dzisiaj trzeba zainstalować program to tylko tak dla postrachu w tym przypadku i jemu podobnych kiedy jest serial w pliku tekstowym aby zainstalować program w tym samym dniu. Czy dobrze kumam?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30070
Miasto
Trololololo

Tak dobrze kumasz :)

Możesz to sprawdzić nawet teraz ,pobierz sobie instalkę ze strony producenta i wpisz serial podany w pliku tekstowym ( w większości promocji to działa )

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64

Zatem dziękuję serdecznie za pomoc koledzy.
Ech szkoda tylko, że tyle promocji przepuściłem, myśląc, że w przyszłości po reinstalacji Windy nie będę mógł użyć tych programów.
Ale jak to mawiają mądrzy ludzie lepiej późno niż wcale :)

Do góry