Snagit 10 za darmo for 72 hours

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Byłbym ostrożny z tym gościem z Wietnamu od czasu kiedy zrobił konkurs z programem (TU Utilities) którego darmowe klucze były ogólnie dostępne i kilku innych patentów chyba dla promowania własnego bloga za wszelka cenę.Zresztą jego wpisy na tipradar po "promocji" Snagit-są moderowane a ten o snagit usunięty...
Pozdrawiam Caxton i forumowiczów !

A

Anonymous

Chyba to był nielegalny kluczyk, gdy wkleiłem ten serial w Google, to w wynikach wyszukiwania pojawił się filmik na YT, który był wrzucony 26 maja 2011 roku, a w opisie był identyczny klucz. To skąd by ktoś znał ten klucz jeszcze przed opublikowaniem na giveawayforyou.info? Jestem pewny że on wziął ten kluczyk z innej stronki i nie jest legalny.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30061
Miasto
Trololololo
Najlepiej napisać do producenta i zapytać go czy dla strony XXX organizowali promocję, ale czekaj
Też wczoraj do nich napisałem i postarałem się zarejestrować moje konto na stronie producenta pod tym kluczem. W odpowiedźi dostałem info, że klucz ten już zakupiono na inne dane.

Skoro jest zakupiony i mają go w bazie to jest legalny .

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
No i strona przepadła, wczoraj szybko zareagowałem na ten numer. Takie podarunki to sam mogę sobie zorganizować w necie tego typu "legalnych" promocji jest do bólu...

Ps: Teraz czekam na odzew producenta, może dadzą legalną licke hehehe :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30061
Miasto
Trololololo
Według tego co napisałeś wcześniej to
W odpowiedźi dostałem info, że klucz ten już zakupiono na inne dane.

Czyli jeśli jest zakupiony i mają go w bazie to jest legalny, ale jak już jesteś z nimi w kontakcie to zapytaj czy robili promocje dla tej strony aby rozwiać wszelkie wątpliwości .

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Kurna noooo - a już mi się zaczynał podobać :(

terom

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Niiiieeeee no ,3 godz rano poznawałem ten program (ustawienia ciężko zapisać) a tu dowiaduje się że kluczyk nielegalny? :x

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Przecież ta "promocja" z daleka pachniała lewizną. TechSmith wg doświadczeń blogerów jak daje to z ciężkim sercem kilka licencji lub jakąś "starzyznę" przy okazji świąt, albo GOTD- a tu 72 godziny i to10-tka :cool: .A tak w ogóle nie wiem skąd ta mityczna aura wokół Snagit? Przecież ten program pod kilkoma względami do pięt nie dorasta Ashampoo Snap 4, który jest w promocji za free.

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Panowie - czyli w końcu ten Snagit 10 jest legalny, czy NIE?
Jakie są Wasze KOŃCOWE WNIOSKI?
Pozdrawiam

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Promocja ta jest/była/ nielegalna, skontaktowałam się z supportem i dostałam odp.

i160871_snagit.png

Do góry