SpyShelter Premium - Konkurs !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30070
Miasto
Trololololo
SpyShelter Premium - Konkurs !
Foto001.jpg

SpySelter to program którego zadaniem jest ochrona naszych prywatnych danych przed szpiegowaniem pod różną postacią. Program świetnie nadaje się jako uzupełnienie używanych już programów do ochrony np. pakietu typu Internet Security, firewalla (zapory sieciowej) czy antywirusa, oferuje znacznie lepsze metody do ochrony prywatności, niż te dostępne w tradycyjnych programach zabezpieczających.SpyShelter zapewnia bardzo skuteczną ochronę przed oprogramowaniem szpiegującym, loggerami (keyloggery, screen loggery, ssl loggery, ftp/http loggery, clipboard loggery, webcam i sound loggery), trojanami, rootkitami, wirusami, znanym jak i nieznanym złośliwym oprogramowaniem, wykradaniem naszych prywatnych danych (hasła, loginy, numery kart kredytowych itp.), przechwytywaniem wszystkiego co wpisujemy na klawiaturze, chroni wrażliwe części systemu przed złośliwymi aplikacjami (moduł HIPS), zapobiega tworzeniu zrzutów ekranu bez naszej wiedzy, przechwytywaniu zawartości schowka, nagrywaniu (przechwytywaniu) dźwięku bez naszej wiedzy, oraz zapisywaniu (przechwytywaniu) obrazu z kamerki internetowej.

Pełny opis programu

Konkurs zakończy się 18.08.2011

Po zakończeniu konkursu i wyłonieniu wygranych proszę w ciągu 48 godzin przesłać mi via PM (PW ) na forum
Imię
Nazwisko
adres e-mail

Dane te potrzebne będą do wygenerowania licencji przez producenta.

:!: Do wygrania 6 dożywotnich licencji do programu SpyShelter Premium :!:

Zasady :

1.Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś/chciałabyś wygrać licencję do programu SpyShelter Premium.
2.Pobierz i zainstaluj SpyShelter Premium, uruchom program i przejdź do zakładki " O Programie " , pozostaw to okno otwarte.
3.Kliknij teraz na pasku start dalej na uruchom i wpisz winver i kliknij ok, otworzy się okno z informacjami o systemie, pozostaw otwarte okno.
4.Zrób teraz screena ( zrzut ekranu ) całego swojego pulpitu :D.Pamiętajcie że okno SpySheltera i okno informacji o systemie mają być otwarte i mają być zamieszczone na screenie.
Tak zrobiony obraz umieść na zewnętrznym hostingu i zamieść tu do niego link. Zamazywanie, nieczytelne zdjęcie (robione kalkulatorem), kopiowanie = dyskwalifikacja.
5. (opcjonalne, ale mile widziane) Poinformuj swoich znajomych o tym konkursie na facebooku lub/i twitterze.

Przykładowe okno.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

Jeszcze od niedawna korzystałem z Zemany Anti-Logger, która (mam system 64-bit) na systemach 64-bitowych nie oferuje pełnej ochrony. Natomiast SpyShelter Premium jest skutecznym programem, który dobrze chroni także na systemach 64-bit.

N

lord

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik
Przydałaby mi się licencja SpyShelter Premium, ponieważ często korzystam z różnych płatności i kupuję w sklepach internetowych. Sam antywirus nie daje mi poczucia bezpieczeństwa.

sspb.png

Piotrex44

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program świetnie się spisuje obok AV,jest to doskonałe podniesienie naszego bezpieczeństwa.Niestety wersja free jest pozbawiona kilku modułów więc po prostu chcę wygrać licencję aby zapewnić sobie większą ochronę komputera.
Przechwytywanie__.JPG

A

Anonymous

Cześć.
Chciałbym wygrać SS Premium ponieważ używałem już jakiś czas tego programu i bardzo mi się on podoba. SS daje mi pełną kontrolę nad tym co dzieje się w systemie, żadna podejrzana akcja nie obejdzie się bez komunikatu SS :D
Program jest lekki, prosty w obsłudze, a jednocześnie dający bardzo szeroką ochronę przed różnymi zagrożeniami.
Jeśli nie wygram to nie wiem jak się bez niego obejdę, wersja free odpada z powodu x64 :D
Dzięki za super konkurs :!: :D

Screen:

:D

N

filipex3

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać, ponieważ SpyShelter jest bardziej rozbudowany od Zemana Anti-Logger, z której dotychczas korzystałem. Szczególnie podoba mi się możliwość uruchamiania programów w trybie ograniczonym oraz skanowanie podejrzanych plików na VirusTotal.

Link:

skubaso

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać licencję do programu SpyShelter Premium, ponieważ obsługuje ona Windows x64, a taki właśnie posiadam.
Link:

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Zabezpieczanie komputera i naszych danych wpisywanych na przeróżnych stronach internetowych musi być bezpiecznie wykonywane, tu z pomocą przychodzi nam najbardziej prestiżowy Polski program :D
Dodatkowo uw program zabezpiecza nam dodatkowe urządzenia takie jak kamerka czy mikrofony podłączone na czas komunikowania się z przyjaciółmi (czego konkurent Zemana jeszcze musi się nauczyć ;) ) SpyShelter Premium jest idealnym uzupełnieniem wszelkich programów zabezpieczających zwłaszcza ich odpowiedników w wersji darmowej.
Na rzecz tego konkursu zostało przeznaczone 6 licencji i to o subskrypcji life time za co wielkie dzięki organizatorom. :p
- Życzę wszystkim uczestnikom i sobie powodzenia w losowaniu.

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Screen:

Na tą chwilę używam samego pakietu Norton Internet Security. SpyShelter byłby idealnym dodatkiem do poprawy bezpieczeństwa. Dużo dobrego naczytałem się na tym forum na temat tego programu. W sumie idealny program jeżeli ktoś robi zakupy i płatności przez Internet.
Pozdrawiam
tedii

prz3m3k84

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Co tu dużo mówić. SpyShelter jest obecnie IMO najlepszym programem typu Anti-Keylogger. Spośród konkurencji wyróżnia go nad wyraz skuteczne działania, mnogość konfiguracji przy jednocześnie zachowanej prostocie użytkowania. Ponadto jest to nasz polski produkt.

Bardzo chciałbym wygrać licencję na w/w program.

O to screen konkursowy:

A

Anonymous

SpyShelter Premium jest bardzo skutecznym programem HIPS i anty-logger. Uzupełnił by moją ochronę (obecnie mam COMODO Firewall, i ESET NOD32 Antivirus)

Screen poprawiony, przepraszam

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30070
Miasto
Trololololo

Proszę uważnie czytać zasady:
4.Zrób teraz screena ( zrzut ekranu ) całego swojego pulpitu
Jak na razie jeden user zamiast zrobić screena całego pulpitu to wrzucił screen który jest poprzycinany :eek: :(
Piotrex44 screen przycięty do poprawki

przemo

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać ponieważ teraz używam zemany antilogger a SpyShelter Premium jest o niebo lepszy.

2011081515h4024.png

Do góry