SpyShelter Premium - Konkurs !

renata

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałabym wgrać ten program bo oferuj dobrą ochronę na 64-bit

2011081520h0205.png

pof

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym go wygrać ponieważ często korzystam z różnych płatności i zakupów w sklepach przez internet a także bo mam system 64-bit
2011081609h2513.png

duszek00

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dlaczego SpyShleter? Z bardzo prostego powodu - jest to najlepszy program z tej kategorii. Wcześniej korzystałem z wersji 32bitowej, ale po zmianie systemu na 64bitowy wersja darmowa niestety nie działa. SpyShelter jeszcze nigdy mnie nie zawiódł.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Uploaded with

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym wygrać SpyShelter Premium ponieważ byłby on świetnym uzupełnieniem mojego programu antywirusowego.
<script src='http://img838.imageshack.us/shareable/?i=spyshelterpremium.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

terom

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Man go pierwszy dzień i już widzę że bardzo zwiększył ochronę mojego komputera ,byłbym szczęśliwy gdybym wygrał

2011081612h4905.png

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Witam, przede wszystkim dziękuję za organizację konkursu.
Chciałabym wygrać SpyShelter Premium, bo to wybitny program jest! i do tego polski! Używam wersji Free i dzięki temu czuję się bezpieczniej dokonując przelewów przez internet - przezorny zawsze zabezpieczony!

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym go mieć do zwiększenia mojego bezpieczeństwa (obecnie składającego się z Outpost Security Suite Pro, MBAM Pro, Hitman Pro oraz GesWall Pro). Jest to najlepszy Anti-keylogger.
Screen:

robbertson1

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Taki program jak SpyShelter, jest bardzo dobrym uzupełnieniem programów antywirusowych czy Internet Security. W dzisiejszych czasach nigdy za dużo ochrony komputera. No i program jest polski. Moze szczęscie się do mnie uśmiechnie i wygram licenc e.

pozdrawiam

bongo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać SpyShelter Premium, ponieważ jest to świetny program, a wersja trial już mi się skończyła.

dzięki i pozdro

upy

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam ,kolega powiedział mi o konkursie na ten program, od rana testuje i mam bardzo dobre wrażenie z korzystania z niego ,dlatego startuje w konkursie i mam nadzieję wygrać :D

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
SpyShelter Premium chcę wygrać bo lubię tego typu programy. Poza tym warto zawsze dodatkowo zabezpieczyć system na wypadek gdyby AppGuard czegoś nie wyłapał. Ponadto program ma HIPS i dodatkowo licencja Life Time. Nic dodać nic ująć. Wszystko co bym powiedział więcej byłoby opisaniem jego zalet, poszczególnych funkcji, dlatego krótko mówiąc program jest bardzo dobry o czym zresztą wszyscy dobrze wiedzą.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30070
Miasto
Trololololo
Temat zamykam, wyniki podam za godzinkę lub dwie :p

Do losowania nie wliczyłem userów
-Marsellus
-ReviewsAntivirus
-Piotrex44 który wstawił screen nie spełniający zasad.

Do góry