Dlaczego SpyShleter? Z bardzo prostego powodu - jest to najlepszy program z tej kategorii. Wcześniej korzystałem z wersji 32bitowej, ale po zmianie systemu na 64bitowy wersja darmowa niestety nie działa. SpyShelter jeszcze nigdy mnie nie zawiódł.
Chciałbym wygrać SpyShelter Premium ponieważ byłby on świetnym uzupełnieniem mojego programu antywirusowego.
<script src='http://img838.imageshack.us/shareable/?i=spyshelterpremium.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
Witam, przede wszystkim dziękuję za organizację konkursu.
Chciałabym wygrać SpyShelter Premium, bo to wybitny program jest! i do tego polski! Używam wersji Free i dzięki temu czuję się bezpieczniej dokonując przelewów przez internet - przezorny zawsze zabezpieczony!
Chciałbym go mieć do zwiększenia mojego bezpieczeństwa (obecnie składającego się z Outpost Security Suite Pro, MBAM Pro, Hitman Pro oraz GesWall Pro). Jest to najlepszy Anti-keylogger.
Screen:
Taki program jak SpyShelter, jest bardzo dobrym uzupełnieniem programów antywirusowych czy Internet Security. W dzisiejszych czasach nigdy za dużo ochrony komputera. No i program jest polski. Moze szczęscie się do mnie uśmiechnie i wygram licenc e.
Witam ,kolega powiedział mi o konkursie na ten program, od rana testuje i mam bardzo dobre wrażenie z korzystania z niego ,dlatego startuje w konkursie i mam nadzieję wygrać
SpyShelter Premium chcę wygrać bo lubię tego typu programy. Poza tym warto zawsze dodatkowo zabezpieczyć system na wypadek gdyby AppGuard czegoś nie wyłapał. Ponadto program ma HIPS i dodatkowo licencja Life Time. Nic dodać nic ująć. Wszystko co bym powiedział więcej byłoby opisaniem jego zalet, poszczególnych funkcji, dlatego krótko mówiąc program jest bardzo dobry o czym zresztą wszyscy dobrze wiedzą.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.