Stellar Phoenix CD DVD Recovery za darmo

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66728
Stellar Phoenix CD DVD Recovery 6.1 za darmo na:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Program do odzyskiwania danych z nieczytelnych lub niedostępnych dysków optycznych, takich jak płyty CD lub DVD
Want to recover data from unreadable or inaccessible optical media discs such as CD or DVD? You can now perform complete data recovery with Stellar Phoenix CD DVD Recovery program and retrieve files from scratched or improperly burnt optical disks. The tool supports recovery from CDs, DVDs, Blue Ray Discs, Rewritable discs and HD DVDs. It also supports optical media recovery from discs burnt on Windows, Mac or Linux machine.

pIfpYNG.png

fresta

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
556
Witam,
Czy otrzymaliście klucz do programu?
Bo ja to tej chwili nie otrzymałem emaila.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30890
Miasto
Trololololo
podaj adres stronki gdzie podaje się maila to sprawdzę.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Ja dostałem chwile po rozpoczęciu promocji, ale widziałem w komentarzach na Giveaway of the day, że też tam ktoś nie dostał.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30890
Miasto
Trololololo
Widocznie mają jakieś problemy, ale spokojna wasza rozczochrana znając Giveawayoftheday dadzą szybciutko ponowną promocję na ten soft.

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66728
Kod do programu przyszedł dzisiaj, z przeprosinami za niedogodności związanymi z rejestracją. :ok

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
203
Potwierdzam - łącznie z linkiem do pobrania ze strony stellar. Aktywacja online - "site info key" (offline) nie działa (invalid).

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Wersja instalacyjna tego programu wrzucona przez Giveawayoftheday było oględnie mówiąc skopana. Dzisiaj zainstalowałem wersję programu ściągniętą z linka podanego w mailu otrzymanym od Stellarinfo w dn. 2015-10-20 i bez problemu zarejestrowałem otrzymanym w mailu kluczem. Wychodzi na to, że program Stellar Phoenix CD DVD Recovery był objęty promocją w wersji v 4.1.0.0.

Do góry