Odgrzewam trochę temat, ale promo nadal działa jeśli ktoś potrzebuje
(przez strone .ru i kupon jest w 1 temacie) licencja na rok od wpisania klucza
Nie trudno zgadnąć że można sobie 3 razy klepnąć i ma się trzy lata, tylko adresy email muszą być różne
Chciałem was zapytać czy ktoś z was brał udział w beta testach wersji 6 ?
Po nich mieliśmy dostać klucze (oczywiście trzeba było napisać im maila z opinią)
Ja na przykład nic nie dostałem a korespondowałem z nimi bo przydzielili mi osobne ID
Ktoś dostał klucz i może pełny a nie roczny ?
Marsellus pisz do nich na support, napisałem im pytanie o to i dostałem kluczyk (napisz z tego maila co pisałeś wtedy opinie to sobie szybko sprawdzą). A co jest najlepsze ?
The key provided below is valid for the lifetime of the Sticky Password 6 product.
Ja też pisałem do obsługi Sticky Password, wysyłałem logi, wyjaśniałem co się dzieje, na czym polega problem itd
Przysłali mi ostatnio nieoficjalne linki do poprawionej wersji PRO i FREE ale u mnie to dalej nie działa jak powinno. Zamula przeglądarkę tak bardzo, że nie da się z niej korzystać, Firefox restartuje się po krótkim czasie, pola na haseł nie są uzupełniane zawsze hasłami (np w GMail) i ogólnie mam wrażenie, że jak nie poprawiali to było nawet lepiej (choć i tak było fatalnie). Gdy wyłączę wtyczkę Sticky Password Firefox 18 chodzi normalnie.
Tutaj macie jeszcze poprawioną nieoficjalną wersję Sticky Password 6 FREE
[copyblock]
U mnie zadziałała podana przeze mnie wersje 600445_stable na Firefoxie 18.0.1.
Najlepiej po zainstalowaniu tego builda uruchomić ponownie komputer ( można przeczyściść rejestr, pamięć podręczną przeglądarki itp. JetCleanem czy ASC - ja tak uczyniłem ) i dopiero jak pisałem wyżej przeinstalować z poziomu SP6 wtyczkę do liska.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.