Miałem ten sam problem na Chrome i jak wyłączyłem wtyczkę Facebook Disconnect to pomogło. Może u Ciebie zadziała.waldemar1965 napisał:Get It For Free na stronie z promocją - u mnie nie działa !!
Kilka razy próbowałem i za każdym razem to samo.
Miałem ten sam problem na Chrome i jak wyłączyłem wtyczkę Facebook Disconnect to pomogło. Może u Ciebie zadziała.waldemar1965 napisał:Get It For Free na stronie z promocją - u mnie nie działa !!
Kilka razy próbowałem i za każdym razem to samo.
Sticky Password Pro to intuicyjny w obsłudze i robudowany menedżer haseł. Aplikacja pozwala gromadzić loginy i hasła w jednym miejscu. Sticky Password Pro wyposażony został również w wirtualną klawiaturę i moduł generujący silne hasła. Program posiada także funkcję inteligentnego wypełniania formularzy. Sticky Password Pro integruje się z przeglądarkami internetowymi.
klucz kopiuj do notatnika,z notatnika dopiero do programu,mi pomoglostraiser napisał:"License key is invalid"
Mimo rejestracji na stronie, instalacji z podanego linku wyskakuje takie coś.
Na stronie pisze że promocja jeszcze trwa, reinstalacja nie pomogła. Wie ktoś o co chodzi?
straiser napisał:"License key is invalid"
Na stronie pisze że promocja jeszcze trwa, reinstalacja nie pomogła. Wie ktoś o co chodzi?
gamzul napisał:klucz kopiuj do notatnika,z notatnika dopiero do programu,mi pomoglostraiser napisał:"License key is invalid"
Kolega retro udostępnił tylko adres strony oraz kupon code do formularza rejestracyjnego a nie klucz licencjistraiser napisał:Dziwne że dostałem identyczny kluczyk jak użytkownik retro.