antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Ostatnia edycja:

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
:lupa dla "niedowidzących" dziamdziaków poniżej w czerwonej klamerce data promocji :lupa :jezyk :sarkazm

AzGZgAC.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1fGQWmD.jpg

sprawdziłem klucze... i jak widać promocyjna roczna licencja (ta pierwsza od góry na stronie giveaway) została bez problemów aktywowana na rok (vide powyżej)...
od stycznia 2021 do stycznia 2023 są 2 lata, tak na marginesie... :jezyk :sarkazm
typowy zarzut wygrzebany z końcowego odcinka przewodu pokarmowego... :szydera
z uwagi na pewną deklarację w mojej stopce, odszczekiwań nie oczekuję... :sarkazm

Ostatnia edycja:

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44574
Miasto
Gdzieś w Polsce
:lupa dla "niedowidzących" dziamdziaków poniżej w czerwonej klamerce data promocji :lupa :jezyk :sarkazm

AzGZgAC.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1fGQWmD.jpg

sprawdziłem klucze... i jak widać promocyjna roczna licencja (ta pierwsza od góry na stronie giveaway) została bez problemów aktywowana na rok (vide powyżej)...
od stycznia 2021 do stycznia 2023 są 2 lata, tak na marginesie... :jezyk :sarkazm
typowy zarzut wygrzebany z końcowego odcinka przewodu pokarmowego... :szydera
z uwagi na pewną deklarację w mojej stopce, odszczekiwań nie oczekuję... :sarkazm
Jakie dwa lata?

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12358
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Data promocji na stronie jest zmieniona na tegoroczną. To częsta praktyka tego typu stron. Tak jak napisał @bene, post ze stycznia 2021 przenosi na tą samą stronę.

Ostatnia edycja:

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Data promocji na stronie jest zmieniona na tegoroczną. To częsta praktyka tego typu stron. Tak jak napisał @bene post ze stycznia 2021 przenosi na tą samą stronę.
nie twierdzę że nie, ale ja nie grzebię w zeszłorocznych promocjach i nawet nie zamierzam...
dostaję powiadomienie na maila, weryfikuję na stronie PzD, po czym dopiero wstawiam...
coś nie tak???
promocja jest z 5 stycznia i na dodatek aktywna, więc o co biega??? dla mnie jasne...
---
i jeszcze jedno... gdybym nie wstawił i ktokolwiek inny również nie, to potencjalny chętny, poszukujący kluczy w promocji, winien zacząć od grzebania w zeszłorocznych??? super pomysł... :sarkazm

Ostatnia edycja:
Do góry