SysRestore Pro (dla 1000 osób) za darmo

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !
Sysrestore – to całkiem nowe oprogramowanie przeznaczone do szybkiego tworzenia kopii zapasowych (migawek) wybranych partycji/dysków oraz ich szybkiego przywracania.Utworzenie jak i przywrócenie kopii zapasowej trwa zaledwie od kilku do kilkunastu sekund dzięki czemu Sysrestore świetnie nadaje się do odzyskiwania (przywracania) kopii zapasowych w razie awarii systemu, infekcji groźnego wirusa lub innego złośliwego oprogramowania czy nawet do testowania programów. Program może być ciekawą alternatywą dla innych programów typu ISR (Instant System Recovery co w naszym języku oznacza mniej więcej – Szybkie odzyskiwanie systemu – ) takich jak EAZ FIX, Comodo Time Machine, Rollback RX, Farstone RestoreIT itp.
Program SysRestore Pro (dla 1000 osób)

Link i info :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

:)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Re: SysRestore Pro (dla 1000 osób)

Ten program jest dość delikatny i nie lubi innych programów do backupu albo takich typu Shadow Defender jeżeli są na pokładzie , instaluje też swoje sterowniki dzięki którym można potem przywracać system !

sudi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3

Na 8 pro x64 zwiecha systemu podczas próby zainstalowania:( - przynajmniej u mnie:(

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

sudi napisał:
Na 8 pro x64 zwiecha systemu podczas próby zainstalowania:( - przynajmniej u mnie:(

Hm może nie współpracuje z 8 :scratch

Avos

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1

Tadek59 napisał:
sudi napisał:

Hm może nie współpracuje z 8 :scratch
Współpracuje. Zainstalował się i działa bez problemów win 8x64

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851

Wie ktoś gdzie zapisuje się plik licencji?

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22

Fajny programik.Na win7 64bit instalka z ostrzeżeniami, ale jest ok!.Pracuje bez problemu.
PROŚBA........NIECH KTOŚ ZROBI CICHĄ INSTALKĘ ! Mimo to, że program jest banalnie prosty do pełni szczęścia przydałaby się spolszczenie.Sam bym zrobił,ale nie wiem gdzie znaleźć plik do spolszczenia.

Pozdrawiam

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1

Program banalnie prosty, ale zrobił - tak jak robi pierwszy backpack, wykasowałem go i stworzyłem nowy cały, taki jaki chciałem. Zmieniłem ustawienia, by samodzielnie nie wykonywał kopi. Kiedy chciałem zrobić powrót do przeszłości, okazało się, że ostatnia dostępna kopia jest z przed iluś tam godzin! Nie od miejsca jakie sam zabazowałem!. Dupa nie program, czy co?

Do góry