[szukam] AdMuncher Premium i Google Earth 6.2 Pro

Status
Zamknięty.

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
A, że tak się zapytam. Po co Ci Google Earth 6.2 Pro? Free nie wystarczy?

A

Anonymous

programexe napisał:
Nie wystarczy, jak pisze Pro to ma byc Pro, czemu to nie twoja sprawa .

Hmm, chcesz się wymienić, a jak ktoś z ciekawości pyta się Ciebie po co właściwie Ci wersja PRO to odpowiadasz, że "jak pisze Pro to ma być Pro, czemu to nie twoja sprawa", może Cię to zmartwi, ale tutaj tak do siebie nie podchodzimy...

programexe napisał:
Oferuje PS CS6 Portable , Avast IE6 Licence. I kilka innych programow.

Tak... PS CS6 Portable jasne, pewnie z sieci... :mad: cóż było już tutaj kilka osób, które chciały wcisnąć pirackie oprogramowanie

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
programexe napisał:

No tak. Mamy pirata na forum. Odprawić tego Pana z kwitkiem!

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
olwu napisał:
programexe napisał:

Hmm, chcesz się wymienić, a jak ktoś z ciekawości pyta się Ciebie po co właściwie Ci wersja PRO to odpowiadasz, że "jak pisze Pro to ma być Pro, czemu to nie twoja sprawa", może Cię to zmartwi, ale tutaj tak do siebie nie podchodzimy...

programexe napisał:

Tak... PS CS6 Portable jasne, pewnie z sieci... :mad: cóż było już tutaj kilka osób, które chciały wcisnąć pirackie oprogramowanie

Raz też chciał mnie ktoś oszukać wciskając mi klucz do AVG Is do 2018 roku. Czy ludzie na prawdę nie więdzą, że tu tylko obracamy się w sferze legalnych licencji?

A

Anonymous

SecurityVideoTest napisał:
Raz też chciał mnie ktoś oszukać wciskając mi klucz do AVG Is do 2018 roku. Czy ludzie na prawdę nie więdzą, że tu tylko obracamy się w sferze legalnych licencji?

Myślę, że większość wie, ale myślą pewnie, że a nóż widelec się uda.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30548
Miasto
Trololololo
programexe napisał:
Oferuje PS CS6 Portable , .

To przedstaw dowód zakupu,

Info dla ludzi którym próbowano wcisnąć KIT czyli lewe licki.Załóżcie temat w bazarku ( zostanie przyklejony ) podając nicki tych użytkowników.Ja od siebie dodam IP i adresy mailowe.

A

Anonymous

Zamknąć tego pirata na 10 lat do kicia.
Dlaczego się bulwersujesz, jak będzie wszycho ok :szydera to będziesz przepraszał :p To że brzydko się do Ciebie odniósł to jeszcze nie powód żeby kogoś zamykać :sarkazm

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
marsellus napisał:
Dlaczego się bulwersujesz, jak będzie wszycho ok :szydera to będziesz przepraszał :p To że brzydko się do Ciebie odniósł to jeszcze nie powód żeby kogoś zamykać :sarkazm

Czepiam się, bo takie zachowanie trzeba tępić. To nie forum warezowe !! !! !! !! :ireful :ireful :ireful

A

Anonymous

@Zyga tępić to możesz myszy w domu-szkoda,że to nie czasy komuny-idealnie byś się wpasował takimi idiotycznymi tekstami np.służąc w ORMO :szydera

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Hornet napisał:
@Zyga tępić to możesz myszy w domu-szkoda,że to nie czasy komuny-idealnie byś się wpasował takimi idiotycznymi tekstami np.służąc w ORMO :szydera

spox Bardzo to mi się spodobało Hornet. Ubawiłeś mnie od samego rana. Szczerze dzięki. :yahoo

Status
Zamknięty.
Do góry