[Szukam] AdMuncher

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Hello! Tak szukam tego fajnego programiku i w zamian mogę dać Eset Nod32 na rok z niemieckiej promocji. Można aktywować do 2 czerwca.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Na Eseta była promocja bodajże z Niemiec, trzeba użyć proxy by zarejestrować. Można aktywować do 2 czerwca.
/A czy nie była to czasem promocja na ESET Nod32

fresta

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
543
Proponuję AdFender to darmowy i skuteczny program blokujący wszystkie reklamy na stronach internetowych. Blokuje wszystkie rodzaje reklam pojawiające się podczas korzystania z dowolnej, zainstalowanej na komputerze przeglądarki internetowej. Obsługuje Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Opera, Avant, K-Meleon, Maxthon oraz SRWare Iron.

Program AdFender usuwa i blokuje za pomocą dodatkowych filtrów (EasyList itp.) reklamy pojawiające się w systemie operacyjnym. Znajdziemy w nim też inne przydatny filtry, wspomagające przy zabezpieczaniu danych osobowych użytkownika (EasyPrivacy). Aplikacja tworzy również obszerne statystyki i raporty z zablokowanych reklam.

AdFender oferuje również:
- usuwanie śmieci ze stron internetowych,
- blokuje reklamy flash oraz inne uciążliwe banery reklamowe,
- blokuje podejrzane skrypty oraz ciasteczka (cookies),
- przyśpiesza przeglądanie stron,
- usuwa historię przeglądanych witryn,
- chroni prywatność w Internecie.

Źródło info:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Najnowsza wersja AdFender 1.80 niestety nie posiada polskich filtrów. A sam program nie dorasta do pięt krówce.

fresta

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
543
Mam pytanie, czy znasz ten program i używałeś go? Ja używam i nie narzekam, pomimo że nie ma polskich filtrów spełnia swoje funkcje. Ale nie ma problemu, możesz wstawić własne filtry np. z wersji 1.75 czy z innych programów. Otwórz konsolę główną Adfender > Filtry > odznacz Lista filtrów niestandardowa > Dodaj i wpisujesz własne reguły.
Jest wszystko ok. Na stronie programu jest instrukcja i porady.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
W adfenderze nie da się dodać programów do listy. O to mi głównie chodzi

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
fresta napisał:
Mam pytanie, czy znasz ten program i używałeś go? Ja używam i nie narzekam, pomimo że nie ma polskich filtrów spełnia swoje funkcje. Ale nie ma problemu, możesz wstawić własne filtry np. z wersji 1.75 czy z innych programów. Otwórz konsolę główną Adfender > Filtry > odznacz Lista filtrów niestandardowa > Dodaj i wpisujesz własne reguły.
Jest wszystko ok. Na stronie programu jest instrukcja i porady.

Ja używam AdMunchera. Wiem, że w wersji 1.75 idzie utworzyć PL filtry. Program używałem ale mi nie odpowiada.

KnightPL

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Jeżeli dalej szukasz, to znalazłem z archiwum giveawayfoftheday jakiegoś niemca. W środku instalka , klucz licencyjny i pliki które trzeba podmienić ( bo rzecz jasna że teraz ci się to nie zarejestruje) i coś tam jeszcze. Sprawdź sam. Myślę, że ogarniesz co i jak.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Mam nadzieje, że będzie działać.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
To jest stara licencja z promocji na Giveaway of the Day, która była na rok czasu. Program ją przyjmie, ale nie będzie aktualizował filtrów, więc do niczego się nie przyda. Nikt normalny nie udostępniłby swojej dożywotniej licencji na Krowę :dziwak

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Elvis_JXL napisał:
To jest stara licencja z promocji na Giveaway of the Day, która była na rok czasu. Program ją przyjmie, ale nie będzie aktualizował filtrów, więc do niczego się nie przyda. Nikt normalny nie udostępniłby swojej dożywotniej licencji na Krowę :dziwak

Ta baza filtrów jest tam na tyle duża, że spokojnie można tego pewnie przez jakiś czas używać. Przetestuję jak przyjdę do domu. Ten program właściwie ma służyć tylko do Ipla.

Do góry