Jak w temacie.Bardzo proszę,jeżeli ktoś ma a nie używa to chętnie skorzystam.Chciałem dodać,że w tej chwili nie mam nic do zaoferowania.Dziękuję z góry. 
Sądzę, że kolega senior38 miał na myśli pełną wersję - w sensie, że może ktoś posiada a nie używa i mógłby sprawić mu prezent.PSTMatrix11 napisał:Proszę bardzo:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Tak,miałem na myśli pełną wersję.Ale dziękuję i za to.ktośtam napisał:Sądzę, że kolega senior38 miał na myśli pełną wersję - w sensie, że może ktoś posiada a nie używa i mógłby sprawić mu prezent.PSTMatrix11 napisał:Proszę bardzo:
senior38 napisał:Tak,miałem na myśli pełną wersję.Ale dziękuję i za to.ktośtam napisał:Sądzę, że kolega senior38 miał na myśli pełną wersję - w sensie, że może ktoś posiada a nie używa i mógłby sprawić mu prezent.PSTMatrix11 napisał:Proszę bardzo:
graf napisał:tofana weź się opamiętaj, bo Cię posądzą o nepotyzm, kumoterswo albo jeszcze gorzej bo o altruizm, filantropię i inne tego rodzaju przywary
![]()
![]()
Może się jeszcze jakaś gotowa na posądzenia, dobra dusza znajdzie... ??tofana napisał:Jak człowiek poszukuję HitmanPro to nie ma nikogo! :ireful
graf napisał:Może się jeszcze jakaś gotowa na posądzenia, dobra dusza znajdzie... ??tofana napisał:Jak człowiek poszukuję HitmanPro to nie ma nikogo! :ireful