Ponieważ za miesiąc kończy mi się licencja którą wygrałem na ten program,poszukuję sklepu gdzie mógłbym zakupić bezterminową licencję.Może ktoś skieruje mnie na takową stronę.
senior38 napisał:Ponieważ za miesiąc kończy mi się licencja którą wygrałem na ten program,poszukuję sklepu gdzie mógłbym zakupić bezterminową licencję.Może ktoś skieruje mnie na takową stronę.
senior38 napisał:Ponieważ za miesiąc kończy mi się licencja którą wygrałem na ten program,poszukuję sklepu gdzie mógłbym zakupić bezterminową licencję.Może ktoś skieruje mnie na takową stronę.
Dziękuję bardzo.Elvis_JXL napisał:Proszę bardzo
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
sheriff napisał:wszystkie licki są wieczyste na ten program tylko na ubdate masz termin wyznaczony np 1 rok , ale program nadal działa po tym roku tyle ze już nie ma darmowego ubdate, a co do licki wieczystej na ubdate na ten soft to nie słyszałem o czymś takim ,a jeśli jest takie coś i będą koszty spore takiej licki
marsellus napisał:Ja tam mam inną radę, mianowicie. zainstaluj sobie EagleGet i olej wydawanie kaski na to samo co masz za free
![]()
Manila napisał:Już dawno minął rok od wygrania licki na jakiejś holenderskiej stronie i dalej programik mi się aktualizuje. .