Szukam Internet Download Manager

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Ponieważ za miesiąc kończy mi się licencja którą wygrałem na ten program,poszukuję sklepu gdzie mógłbym zakupić bezterminową licencję.Może ktoś skieruje mnie na takową stronę.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Re: Szukam Intrnet Download Manager

senior38 napisał:
Ponieważ za miesiąc kończy mi się licencja którą wygrałem na ten program,poszukuję sklepu gdzie mógłbym zakupić bezterminową licencję.Może ktoś skieruje mnie na takową stronę.

A to po roku przestaje działać, czy tylko aktualizować nie będzie można?

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

senior38 napisał:

Witam !

Tu masz licencję dożywotnią z możliwością aktualizacji do nowszych wersji !
Link :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

:)

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa

Że się tak zapytam... to jest różnica między wersją zakupioną na stronie producenta, a wersją zakupioną na stronie podanej przez Elvis_JXL? Osobiście zakupiłem u producenta i wszystko śmiga jak należy, wszelkie aktualizacje bez problemu wchodzą, ale zastanawia mnie co będzie gdy minie rok od zakupu :|

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355

wszystkie licki są wieczyste na ten program tylko na ubdate masz termin wyznaczony np 1 rok , ale program nadal działa po tym roku tyle ze już nie ma darmowego ubdate, a co do licki wieczystej na ubdate na ten soft to nie słyszałem o czymś takim ,a jeśli jest takie coś i będą koszta spore takiej licki

Licencja jest na zawsze z gwarancją aktualizacji do najnowszych wersji.
(do każdej licencji, gdziekolwiek kupionej, producent zastrzega sobie prawo do aktualizacji przez 1 rok) :szef :p wieczysta akurat :dziwak

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

sheriff napisał:
wszystkie licki są wieczyste na ten program tylko na ubdate masz termin wyznaczony np 1 rok , ale program nadal działa po tym roku tyle ze już nie ma darmowego ubdate, a co do licki wieczystej na ubdate na ten soft to nie słyszałem o czymś takim ,a jeśli jest takie coś i będą koszty spore takiej licki

Ja mam taką lickę i jest to 89 zł , lickę mam już 3 lata i wszystkie update pobiera , kupiłem w sklepie Vebo :klawik.

A

Anonymous

Były chyba też licki na konkursy które po roku całkiem przestawały działać, nie tylko ubdate( :szydera ), albo coś mi się pomyliło :dziwak
Ja tam mam inną radę, mianowicie :klawik. zainstaluj sobie EagleGet i olej wydawanie kaski na to samo co masz za free :hippie

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa

Ok, zatem że niby 7.7.2014 wygaśnie u mnie możliwość update do nowszej wersji programu zakupionego u producenta... dam znać czy faktycznie tak się stało w tym wątku ;)

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
senior38 napisał:

A nie lepiej wygrać? :)

A mnie się wydaje, że te licki są dożywotnie. Poczekaj ten miesiąc i zobacz, czy coś się stanie. :p

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Już dawno minął rok od wygrania licki na jakiejś holenderskiej stronie i dalej programik mi się aktualizuje :klawik. .

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355

marsellus napisał:
Ja tam mam inną radę, mianowicie :klawik. zainstaluj sobie EagleGet i olej wydawanie kaski na to samo co masz za free :hippie

Po testach EagleGet który jest po polsku w pełni powiem tylko tyle :szef , olewam idm i przesiadam się na EagleGet który jest za darmo :ok ,ma wszystkie funkcje idm i szybciej pobiera pliki mi :dziwak marsellus :dziękuję za rade - pozdrawiam :friends :piwko

strona z plikiem exe EagleGet

merkaba

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
20
nie pobiera z dobremedia a pozatym raz działa raz nie działa

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Manila napisał:
Już dawno minął rok od wygrania licki na jakiejś holenderskiej stronie i dalej programik mi się aktualizuje :klawik. .

Właśnie dziś wyświetlił mi się komunikat, że za 5 dni licka straci ważność. Niespodzianka! :ireful

Do góry