[SZUKAM] Program do tworzenia kopii zapasowych

Tomasz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Poszukuję programu do tworzenia back-up, wystarczy wersja na 1 stanowisko - nie pogardzę większą ilością, min. 1 rok - najlepiej lifetime :p

W zamian oferuje Webroot SecureAnywhere Complete 3 stanowiska, licencja na rok lub ShadowDefender licencja na 1 stanowisko, life time. Uzyskane na tipradar.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Re: [SZUKAM]Program do tworzenia back-up

Mam BackupSF(wygrany w konkursie). Jesteś zainteresowany ?

Tomasz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Najbardziej poszukuje Shadow Protect, każdy inny soft rozważam na bieżąco.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

Mam : EASEUS Todo Backup Profesional 2.5 , Farstone Total Recovery Express, Genie Timeline Home 2.1 , iCare Data Recovery Pro , SysRestore Pro , Wondershare Data Recovery .

Wszystkie pozyskane z promo i Facebooka , interesuje mnie Twój ShadowDefender :)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

No cóż pozwoliłem sobie odezwać się w temacie i z ciekawości zapytać czy kolega już znalazł , bo wybór kolega miał hm spory :dziwak

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
Tomasz napisał:
Poszukuję programu do tworzenia back-up, wystarczy wersja na 1 stanowisko - nie pogardzę większą ilością, min. 1 rok - najlepiej lifetime :p

W zamian oferuje Webroot SecureAnywhere Complete 3 stanowiska, licencja na rok lub ShadowDefender licencja na 1 stanowisko, life time. Uzyskane na tipradar.
I have easeus Workstation Pro 4.5. I do not want anything from you. I 'll give you it for free. :francuz

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Ja mam EaseUS Todo Backup Workstation 5.0, również mogę oddać za free

// już nieaktualne, oddałem lickę

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Moim zdaniem prośba jest bardzo nieprecyzyjna. Nie wiadomo przede wszystkim jakie kopie chcesz tworzyć:
-czy kopie całych dysków i partycji (w tym Systemowej)
-czy kopie prywatnych plików nie powiązanych z systemem
-czy kopie poczty
Ja proponuję ci całkowicie darmowe wersje programu Acronis True Image jako gratisowy dodatek do dysków twardych niektórych producentów. Takie programy oferują WDC, Maxtor i Seagete. Acronis True Image pozwala na tworzenie kopii i przywracanie z nich całych partycji, dysków twardych jak i pojedynczych plików i folderów. Sam używam Seagate DiscWizard, który jest specjalną wersją Acronis True Image 11.
Po prostu sprawdź jakiego producenta masz dysk twardy i w zależności od tego pobierz sobie odpowiednią wersją programu.

witek21

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
w pakiecie Hiren's BootCD jest norton ghost wyczesany program...
ja Hiren's BootCD wrzuciłem sobie na pena i z niego botuje ....polecam jak coś to pisz na gg:3770820 że cie sprawa interesuje to dopisze tutaj szczegóły podro:)

Do góry