- Reakcje/Polubienia
- 56075
Globcio... fszyndzie globcio. unia: zakazac samochoduf spalinowych, a potem i rowerow (wiecie ile METANU, ktory jest 35x grozniejszy niz dwusmrodek wungla) produkuje jednym pierdem wujo Stefan zapylajacy rometem pod gorke do Biedry po flaszke? Nie? Greta tez nie wie ale szaleje.
anyway...
Krotko.
Na temat.
Merytorycznie.
Matematycznie.
Po inzyniersku.
Zapraszam:
"Remont przeprowadziłem za własne środki, własnymi siłami. Kłamstwem i manipulacją jest również zarzut, że moje wydatki przekraczały moje dochody pochodzące z pensji i innych dodatków wynikających z pełnienia funkcji europosła oraz opodatkowanych w Urzędzie Skarbowym pożyczek. Udowodnię to w sądzie, a pan Czuchnowski będzie musiał za swoje kłamstwa podzielić się swoimi środkami z którąś z organizacji charytatywnych"
ze sie posluze cytatem: "Pamiętajmy, że dane GUS o wynagrodzeniach dotyczą sektora przedsiębiorstw zatrudniających co najmniej 9 osób. Jak wskazują analitycy, średnie wynagrodzenie w całej gospodarce, uwzględniające dane z mniejszych firm i z budżetówki, najczęściej jest niższe."Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Podpowiedz: 2ga linia oznaczenia procka mowi jakiego jezyka uzywac do rozkodaowania nazwy.