Szybkie newsy bez kategorii

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
a8d867e7-8f7b-44df-b66f-f9f1844c1e63

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

S

spamtrash

Globcio... fszyndzie globcio. unia: zakazac samochoduf spalinowych, a potem i rowerow (wiecie ile METANU, ktory jest 35x grozniejszy niz dwusmrodek wungla) produkuje jednym pierdem wujo Stefan zapylajacy rometem pod gorke do Biedry po flaszke? Nie? Greta tez nie wie ale szaleje.
anyway...
Krotko.
Na temat.
Merytorycznie.
Matematycznie.
Po inzyniersku.
Zapraszam:

niejako ciag dalszy:

tak tylko zapodam ze wino z Bydgoszczy bylo wielce szanowane w czasach historycznych.
A Wy jak tam?
Kupilsta pumpy ciepla?
To pamietajta zeby do ogrzewania uzywac ich w lecie bo sa thedy najbardziej efektywne.

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Ciekaw jestem kogo będzie na wierzchu :lupa :kwiczy2

"Remont przeprowadziłem za własne środki, własnymi siłami. Kłamstwem i manipulacją jest również zarzut, że moje wydatki przekraczały moje dochody pochodzące z pensji i innych dodatków wynikających z pełnienia funkcji europosła oraz opodatkowanych w Urzędzie Skarbowym pożyczek. Udowodnię to w sądzie, a pan Czuchnowski będzie musiał za swoje kłamstwa podzielić się swoimi środkami z którąś z organizacji charytatywnych"

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Ponieważ maj zaskakuje nas bardzo zmienną pogodą, to większość wypatruje już upragnionego lata. Instytut Meteorologii i Gospodarki Wodnej przygotował długoterminową prognozę pogody.

S

spamtrash

Ciekaw jestem kogo będzie na wierzchu :lupa :kwiczy2

Nie bardzo kumam czacze bazy problemu... przeciez Brudzinski jest z kasty rzadzacej, a Polska jest ich wlasnoscia feudalna z wszystkimi firmami, agencjami i.. podatnikami.
wiec prawde chlop mowi: uzyl wlasnych srodkow.

Jedno w tym panstwie winno byc zmienione.... otoz na chwile obecna funkcjonuje definicja: dowod osobisty jest dokumentem potwierdzajacym obywatelstwo polskie.
Proponuje zmiane brzmienia na: dowod osobisty jest dokumentem potwierdzajacym status chlopa panszczyznianego PiSu, rodziny i znajomych.

S

spamtrash

ze sie posluze cytatem: "Pamiętajmy, że dane GUS o wynagrodzeniach dotyczą sektora przedsiębiorstw zatrudniających co najmniej 9 osób. Jak wskazują analitycy, średnie wynagrodzenie w całej gospodarce, uwzględniające dane z mniejszych firm i z budżetówki, najczęściej jest niższe."

Ja tam proponuje zeby pokazac sukces Polski nawet bardziej.
W mojej prywatnej opinii do statystyk porownawczych odnosnie zarobkow w krajach EU nalezy wziac pod uwage zarobki:
- ojca Tadzia od Passata
- jaszczompa Glapy
- brunda pale Obsrajtka
i mamy 1sze miejsce w EU jako srednie zarobki w cuglach, Niemcom z wrazenia sie swastyka wyprostuje a Holendrom jointy z geby wypadna...

PS: Interia? emm.. Polsat? emm... solorz? Hm... jakie tez haki na czlowieka moga spowodowac az taka zmiane kursu? Zlapali go jak bzykal wrobelki, czy co?

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Wczoraj byłem trochę pozwiedzać i ponownie trafiłem na Magic Road :zaciesz Faktycznie, to są czary :kwiczy2 Tutaj koleś pokazuje to na filmie:

Ja nagrałem filmik z butelką, ale pech chciał że nagrało się tylko 4s :smutek

Do góry