Szybkie newsy bez kategorii

S

spamtrash

To kontynuujmy temacik Globcia:
material dosc stary ale w sumie nic nie zmienilo sie poza tym ze efekt stal sie jescze bardziej widoczny.

W sumie: w stanie Texas w ramach walki z globciem postawiono farmy wiatrowe. Walka byla na tyle skuteczna ze udalo sie podniesc temperature wokol famy (w odniesieniu do terenow otaczajacych) o 0,72C w czasie dekady.

Osobiscie uwazam ze jest to osiagniecie zaslugujace na nagrode xD w kategorii: jak spier...ic idee, wcisnac ciemnej masie pierdoly i przyspieszyc ocieplenie znakomicie unikajac glownych mediow ze skutecznoscis porownywalna do japonskiej floty w drodze do Pearl Harbour.

Tekst po angielsku niestety, za to zrodlo takie.. powiedzialbym dosc wiarygodne:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

S

spamtrash

Ja nagrałem filmik z butelką, ale pech chciał że nagrało się tylko 4s :smutek

Jak kiedys nagrywalem ufo z butelka to mi sie nawet mniej nagralo...
(JA bylem z butelka, na ulicy, w czasie mistrzostw w pilke kopana = ludzie w tym czasie przyklejeni do pubow i TV [England gralo].
Spotkalem UFO. Rozpoznalem po tym ze bylo niebieskie, darlo jape w niezrozumialym jezyku i mnie podeptalo po rekach, kiedym na 4 konczynach (lokalne zaburzenia grawitacji spowodowali, bydlaki jedne) udawal sie wlasnie ze swiezo dokupiona butelka do zacisznego miejsca gdzie odbywala sie konsumpcja grupowa.
Straszne przezycie ale doskonale Kolege rozumiem: nagrywanie z butelka to wyzwanie techniczne jest ;)

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Inflacja w Polsce w kwietniu wyniosła 14,7 proc. w skali roku - wynika z finalnego odczytu GUS. W ujęciu miesięcznym ceny wzrosły o 0,7 procent. Tym samym potwierdził się wstępny szacunek inflacji. Z danych GUS wynika, że żywność zdrożała w rok o 19,7 proc., użytkowanie mieszkania o 18,2 proc., rekreacja i kultur o 14,9 proc. oraz restauracje i hotele o 16,2 proc.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12380
Miasto
Somewhere over the rainbow.

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
W czwartek rano doszło do
m.in. na strony polskich portali informacyjnych. Hakerzy mieli zaatakować strony: polityka.pl, niezalezna.pl, ceneo.pl, wyborcza.pl, rp.pl, se.pl, wpolityce.pl, wprost.pl, a także login.gremimedia.pl i login.wyborcza.pl. Niektóre z portali informowały o chwilowych trudnościach z wejściem na strony.

Do góry