Szybkie newsy bez kategorii

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11889
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Duży może więcej

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6186
Miasto
To tu to tam....
Odnosnie filozofii "Antkowych", jak to niektorzy (@al tyz) twierdza:
Kolega Putek przeprosil za "drobny incydent przy pracy zestrzeliwania ukrainskich dronow wokol lotniska w Groznym", mozna sie rozejsc do domu, dziekuje za uwage.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28597
Miasto
Trololololo
Telefony komórkowe, tablety, aparaty cyfrowe, czytniki, słuchawki, a nawet myszy do komputera - od teraz te sprzęty sprzedawane na terenie UE będą miały taki sam port ładowania, czyli USB-C. Od kwietnia 2026 roku będzie dotyczyło to również laptopów.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28597
Miasto
Trololololo
Melon Usk :sarkazm

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6186
Miasto
To tu to tam....
Cos gdzies jakby ostatno bylo odnosnie goscia ktory se sobie byl uprzejmy gardlo poderznac w radiowozie. Uwazalem to za niemozliwe.
Mylilem sie. Jest to jak najbardziej prawdopodobne biorac pod uwage okolicznosci towarzyszace, a mianowicie to ze byl to nie randomowy pijus/agresywny narkotluk, ale... swiadek w sprawie Collegium Skorumpowanum w zwiazku z postapowaniem, a wiec dowozony albo do Prokurwatury albo do Sadu.

Silna jest moc tradycji w naszym kraju, przypomnijmy ze Polak, Dzierzynski, popelnil samoboja strzelajac sobie trzykrotnie w tyl glowy.

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11889
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Odnosnie filozofii "Antkowych", jak to niektorzy (@al tyz) twierdza:
Kolega Putek przeprosil za "drobny incydent przy pracy zestrzeliwania ukrainskich dronow wokol lotniska w Groznym", mozna sie rozejsc do domu, dziekuje za uwage.

On przeprosił za sytuację zaistniałą na terenie KonfedeRussi ale nie powiedział, że to KonfedeRussia zestrzeliła. Mój aborygen dalej w grze :klawik

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6186
Miasto
To tu to tam....
On przeprosił za sytuację zaistniałą na terenie KonfedeRussi ale nie powiedział, że to KonfedeRussia zestrzeliła. Mój aborygen dalej w grze :klawik
Pograjmy dalej. Znajdz mnie (to nie takie trudne, mam i LinkedIn, i inne podobne)
tu: za duzo komuchow, na co niestety -musze zareagowac.

Do góry