Szybkie newsy bez kategorii

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12400
Miasto
Somewhere over the rainbow.
S

spamtrash

TikTok - Zakazanie aplikacji nie pomoże. Ponad 28 000 aplikacji zawiera kod który wysyła do niego dane.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
W Gizmodo zabraklo CRJZ wiec:
nie jest to proste i to co jest ponizej dziala na DZIS i... niektore nie sa oczywiste wiec... szukajcie a znajdziecie:

1. Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
IP:

1. Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Ale oczywiscie, nie ma (poki co) curated list czy cos podobnego...
PS:
Edit: ackolwiek jest cos jakos na ksztalt:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
S

spamtrash

Hmmm... uwielbiam to i takie podejscie wiec... oczywiscie zastosuje poziom, etyke i moralnosc przeciwnika wiec przyjrzyjmy sie problemowi.

Jakis czas temu odbyla sie rozprawa w sprawie pedofila ktory (jak wynika z definicji per se) kogos tam molestowal. Sprawca zostal prawomocnie skazany, dostal masc an bol dupy i wyslany do pierdla.
Detale sprawy zostaly utajnione w trosce o dobro ofiar.
ALE.
Pojawili sie:
1. sprzedajna menda z zrzadzanej przez pewna partie Prokurwatury, tzw. ProkuRwator rejonowy ktory dostal polecenie sluzbowe zeby ulatwic jednej mendzie zrobienie kolo dupy pewnej poslance za wszelka cene, nie patrzac na ofiary;
2. Stalinowsko-Goebbelsowski hiena dziennikarska, na codzien znajdujacy satysfakcje seksualna w relacjach oralno-analnych ze swoim chomikiem, oraz uzywajacy przy pomocy pejcza i kanczuga na swoich matkach-zonach-kochankach-dzieciach-rodzenstwu-rodzicach
W wyniku dzialan powyzszej dwojki (oraz tajemniczego Don Pedro z Krainy Obsrajmajtkow Wszelakich) - ujawniono w atmosferze "obrony Wartosci i ujawniania OFIAR przestepstw" - ofiara zgodnie z zamierzeniami obu mordercow oraz ich mocodawcy/ow sie wybujala na sznurze.

Ot, typowa moralnosc partii rzadzacej krajem sredniej wielkosci w Europie Srodkowej.
I tu nasuwa sie troska, pytanie i gotowosc pomocy z mojej strony:
oferuje £2500 na to aby czlonkom z rodzin ww. 1.i 2. powyzej (oraz ich przyjaciolom i znajomym ze szkol, przedszkoli i srodowisk pracy/relaksu) uswiadomic z jakimi mordercami przestaja na codzien i zapytac czy czuja sie z tym komfortowo.

Chcialbym podkreslic, ze powyzszy post nie zawiera ZADNYCH danych osobowych i zgodnie z linia obrony pewnych pajacow nie moze byc wykorzystany do pomawiania mnie ze na kogos szczuje.
Ponadto jestem na tyle zyczliwym i pomocnym oraz wrazliwym czlowiekiem ze niniejszym deklaruje: jesli w wyniku powyzszego ktos z (otoczenia) sprawcow sie powiesi - jestem gotow go pobujac przez co najmniej 4 godziny.

• Love
Reactions: MLJ
Do góry