Szybkie newsy bez kategorii

S

spamtrash

Jak ich znam to bedzie to implementowal jakis spec od Alboklikli albo i od uselesscrypta, innymi slowy jakis czlonek naukowca co najmniej.
Wiecie co mnie PRZERAZA w mObywatel? I EDO? A co mi tam, powiem wam...
Jest taka aplikacja w UK, Gala bingo sie nazywa. Albo Lloyds Bank, Revolut, Halifax i inne podobne. Ile to sie czlowiek nagimnastykuje Magisk hide, SafetyNet Fix, fikolki kocopolki, zmina Selinuksa, modyfikacje build.prop a i tak sie wali przy update aplikacji.
Ale mObywatel nie, dzielnie biedze na klate Selinux PERMISSIVE, roota nawet po starym SuperSU o magisku nie wspominajac, i dziala.

Lomatkobosko.... jak boganoga, sklonuje Pinokia i bede jezdzil a premierowi beda punkty zabierac:szydera

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12400
Miasto
Somewhere over the rainbow.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30018
Miasto
Trololololo
Wyciek raportu największej kanadyjskiej agencji wywiadowczej mówi, że Chiny ingerowały w kanadyjskie wybory i sponsorowały 11 kandydatów. Trudeau jest w ogniu krytyki po rzekomym zbagatelizowaniu sygnałów agencji wywiadowczej. Kogo i po co opłacały Chiny nie wiadomo, ale reakcja Trudeau jest nerwowa
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

S

spamtrash

Hmm... obnaze sie (i sie wstydzam). Znam osobiscie paru ludzkow z fabryki samochodow w Hiroshimie (ktora, obiektywnie rzecz biorac, teraz wyglada lepiej po bombie w latach 40-tych niz Zoliborz pod kuweta). Anyway...
Rozmawialim, mowilim, tlumoczylim:
samochut elektryczny to zajebista idea jest, mialem taki>
A nawet 2
jeden, jak za szczeniaka, mial pilota na kabel, drugim se moglem pod szafe pojechac na radiu.
Ale jak mam miec na codzien jechac 10-20 mil a CZASEM mam parcie na szklo zeby pojechach z GLoucestershire do Polandii albowiem dziatki moje studiuja jakies 80km od ukrainskiej granicy to jakos sie nie sklada.
Wdzieczen jestem niesmialo Panu Hirata, Ono, Shiramizu... ktorych poznalem w 2006 podczas strasznie zalkoholizowanej imprezy... kiedy omawialismy idee: supcio: samochod elektryczny z generatorem w bagazniku.
I ot... pojawila sie Madzia z silnikiem wankla ktory TYLKO pracuje na to aby doladowac baterie.

Ot, po latach pomysly pod wplywem staja sie rzeczywistoscia... nie macie pojecia jak chcialbym byc na jendej imprezie z nikosiem tesla... ;)

Do góry